A observat o pată uleioasă pe tricou. Nu s-a gândit că sutienul era de vină!

De Adina Radu, pe

O femeie din Statele Unite s-a gândit să povestească experiența ei cu un sutien de la o firmă celebră de lenjerie intimă.

La o ieșire obișnuită în oraș, tânăra purta un sutienul ei preferat de la Victoria’s Secret când cineva din anturajul ei a observat o pată pe tricoul ei. Pata a fost ignorată o perioadă, până aceasta a început să se mărească semnificativ. O pată uriașă i-a acoperit zona sânilor.

De pătat tricoul cu vreo băutură nu se putea pune problema, tânăra purta o vestă. Primul lucru la care s-a gândit a fost că are lactație, deși nu era nici însărcinată și nici nu avea un copil mic.

Ajunsă acasa, femeia a observat că pata era uleioasă și că sutienul era impregnat cu această substanță. Sursa era în sutien. Femeia a tăiat cupa sutienului și a observat că interiorul cupei avea un fel de săculeț plin cu acest lichid.

După o simplă căutare pe internet, tânăra a descoperit că nu era singura care se confruntase cu acest tip de pete cauzate de acest tip de sutiene cu push up.

Unii consumatori s-au plâns și au deschis un proces în 2008 împotriva firmei care produce aceste sutien după ce au avut mâncărimi și eczeme datorate, după spusele lor folosirii formaldehidei în manufacturarea sutienelor. Victoria’s Secret a negat cu vehemență această acuzație.

Tânăra a încercat toate soluțiile de îndepărtare a petelor și niciuna nu a funcționat. Mai târziu a aflat că acele săculețe din interiorul cupelor sunt normale și că se întâmplă foarte rar ca acestea să se spargă. Sutienele foarte purtate sau foarte vechi ajung să aibă aceste probleme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!