A lipsit de la un curs, iar răspunsul profesoarei ei a lăsat-o mască

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 29 septembrie 2017, 17:05
Morgan King, o mămică de 21 ce își crește copilul singură, studiază ziua la Universitatea din Tennessee și muncește noaptea într-un restaurant pentru a se întreține.

Pe 14 iunie, Morgan a lipsit de la un curs unde avea un test. Aceasta i-a scris profesoarei ei un e-mail pentru a-și cere scuze că nu a putut ajunge la curs deoarece  nu a găsit pe nimeni care să stea cu fetița ei, Korbyn. Răspunsul profesoarei a devenit viral.

Dr Sally B. Hunter, profesoara în caz este și ea părinte, așa că a înțeles problema tinerei. Iată e-mailul ce a provocat atâtea reacții.

„Hey Morgan,

Ne-am mirat că azi nu te-am văzut la curs.

Îmi pare rău de problemele cu copilul tău. Dacă, pe viitor mai ai probleme în a găsi pe cineva care să stea cu Korbyn, să știi că o poți aduce la curs. Mi-ar face plăcere să o țin în brațe în timp ce predau, în timp ce tu poți fii atentă și îți poți lua notițe. Lucrez la departamentul Familia și Copilul, ar fi urât să nu permit vizita unui copil. Să știi că vorbesc serios, oferta mea este serioasă, adu-o pe Korbyn cu tine.

Anunță-mă dacă te mai pot ajuta cu ceva.”

Morgan și profesoara ei au devenit populare în orașul său. Morgan a primit invitații la diverse emisiuni pentru a vorbi despre acest e-mail.

Sursa foto 123rf

Citește și O profesoară de 34 ani a ajuns în închisoare după ce a avut o relație cu elevul ei de 13 ani

Citește și Profesoara a greșit tabla înmulţirii. Elevii au râs de ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!