A înșelat-o pentru că nu era suficient de distractivă și relația lor a luat o altă turnură

De Adina Radu, pe

Un bărbat a vrut să le dea o lecție bărbaților care întâlnesc marea dragoste și îi dau cu piciorul din naivitate. Acesta a povestit cum și-a înșelat prietena și ce a pățit din cauza asta.

“Această este povestea mea. Nu sunt mândru de ceea ce am făcut, dar consider că alții ar putea învăța din experiența mea.

Eu și prietena mea de atunci, Roxana eram împreună de patru ani. Trăiam împreună de 3 ani și nu aveam planuri de căsătorie.

Roxana este cea mai iubitoare și înțelegătoare pe care am cunoscut-o în viața mea. Nu prea știe să se distreze, dar e o persoană altruistă și loială. Pentru mine e cea mai frumoasă persoană din lume. Dar, cum am mai spus nu e chiar sufletul petrecerii și nu eram sigur dacă este femeia pe care o caut.

Lucrurile nu mai mergeau bine pentru noi. În mare parte era vina mea, începusem să petrec foarte mult timp cu o gașcă foarte dubioasă de la muncă. Mă îmbătam des și începusem să mă împrietenesc cu o fată de la birou, Vicky. Vicky era frumoasă, nebună, distractivă. Din păcate, era imatură și nu te puteai baza pe ea.

Ieșeam mereu cu ea. Beam împreună, fumam împreună și flirtam. Atât! Într-o după-amiază, am chiulit amândoi de la muncă și am mers la film. În sală eram doar noi doi. Am atins-o din greșeală cu genunchiul și parcă s-a aprins ceva între noi, pur și simplu am simțit amândoi un fior de nedescris. Tensiunea crescuse între noi. Nu am mers mai departe. După film, m-am simțit de parcă făcusem sex cu ea.

Am continuat să joc acest joc periculos. Vicky era ca un drog. Voiam să o văd în fiecare zi. Roxana începuse să-și dea seama că ceva nu este în regulă.

Ajunsesem la concluzia că vreau să o părăsesc pe Roxana pentru nebunatica Vicky. Am venit într-o zi pornit pe treaba asta. Ajuns acasă am deschis discuția și nu știam cum să-i spune Roxanei. Până la urmă m-a întrebat ea dacă mai vreau să mai fiu cu ea. M-a întrebat dacă nu eram fericit, de ce nu am spus până acum, de ce am așteptat 4 ani, de ce am făcut-o să sufere. În timp ce mă întreba plângea și suspina. M-am simțit groaznic. Roxana a fost alături de mine când mă luptam cu dependența de alcool, cu depresia, când aveam probleme de familie. Ea a fost mereu alături de mine.

Roxana vedea în mine bărbatul care puteam deveni, nu cel care eram. Cred că știam deja că fac alegerea greșită. Alegeam fata distractivă, cu care urma să fiu o scurtă perioadă de timp. Mai avusesem relații de genul asta. Știam că fac o greșeală.

Bruce Lee a spus că ”Dragostea e ca o prietenie ce a luat foc. La început e doar o flacără, frumoasă, caldă, dar puternică. Pe măsură ce dragostea crește, inimile noastre se maturizează și dragostea noastră devine cărbune încins, arde din interior și este greu de stins.”

Eu și Roxana eram foarte buni prieteni. Unchiul meu mereu îmi zicea să iau de nevastă cea mai bună prietenă, că frumusețea și sexul dispar cu timpul, dar prietenia rămâne.

Chiar și atâtea sfaturi, eu voiam să fiu cu Vicky. Roxana și-a făcut bagajul repede și a plecat la un hotel. A plecat plângând. Eu am sunat-o pe Vicky și am invitat-o acasă. Urma să ne consumăm pentru prima oară relația.

Ieșea târziu de la muncă, așa că am dat o fugă la sală. Pe drum mi-am pus căștile și am ascultat piesa Whispered Words a lui Dan Auerbach. Ceva din cântecul ala a schimbat ceva în mine.

Am fugit la cel mai apropiat magazine de bijuterii. I-am povestit vânzătoarei toată pățania. După ce mi-a spus că am fost un mare idiot m-a ajutat să aleg un inel cu diamant pentru Roxana. Am sunat-o pe Vicky și i-am spus că eu vreau să rămân împreună cu Roxana. Mi-a zis să fac ceea ce cred eu mai bine.

Am sunat-o pe Roxana și am aflat la ce hotel stă. Am bătut la ușa camerei ei și când a deschis ușa eu eram stăteam într-un genunchi și aveam întins cutia cu inel. Am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea.

Ea m-a întrebat dacă fac mișto de ea. M-a rugat să nu glumeasc cu treburi seriose. I-am spus că nu glumesc și că îmi cer iertare. Ne-am îmbrățișat în timp ce plângeam amândoi.

Suntem căsătoriți de trei ani. Știu că am făcut alegerea corectă.”

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!