A încercat o spumă de păr nemțească, dar efectul a fost șocant

De Adina Radu, pe

Să călătorești în alte țări este o ocazie unică să înveți despre alte culturi și să cunoști oameni noi. Din păcate, uneori barierele lingvistice ne pot împiedica să ne bucurăm cu adevărat de experiența turistică.

Să te afli într-un loc străin de casa ta, în care oamenii vorbesc o limbă ciudată și au obiceiuri ciudate poate fi o provocare chiar și pentru cea mai înțelegătoare persoană.

O tânără a povestit recent, pe o rețea socială care a fost experiența ei în Germania.

“Vara trecută mi-am petrecut o lună în Germania.Credeam că trei ani de studiu al limbii germane mă vor ajuta să mă descurc în această țară ciudată. M-am cam înselat.

Mi-am luat cu mine șampon, gel de duș, gel de păr, spumă de păr etc în cantitățile permise în bagajul de mână. Familia unde am stat avea două fete, tot adolescente, ca mine.

După două săptămâni, mi s-au consumat toate produsele de păr și corp. Nu știam ce să fac. Într-o dimineață, pe când mă pregăteam să plec cu prietenii pe care mi-I făcusem, m-am gândit că nu s-ar supăra gazdele mele dacă aș împrumuta din produsele lor de aranjarea părului.

M-am uitat prin baie și am găsit un tub care părea a fi de spumă de păr. Am făcut ochii mari și am citit cu voce tare (ca să fiu sigură): Fur das Haar (pentru păr).

Am crezut că l-am apucat pe Dumnezeu de picior. Ce bine că găsisem spumă de păr pentru că părul meu nu se putea aranja de niciun fel. N-am mai citit mai departe. Era spumă de păr!

Mi-am pus ditamai gogoașa de spumă și, cu ajutorul ei mi-am aranjat părul. M-a izbit un miros extrem de urât. Am zis că, deh, poate așa e în Germania. M-am dat repede cu mascara și am fugit.

În timp ce eram în mașină, în trafic mi-am dat seama că mirosul spumei devenise insuportabil. Am văzut cum toată lumea a început să deschidă geamurile mașinii. Oare ce era în spuma aia de mirosea atât de chimic. Începusem să regret decizia de a folosi această spumă. La o benzinărie am ieșit să iau puțin aer.

Ceva nu era în regulă, așa că mi-am trecut mâna prin păr. Rămân cu un pumn de păr amestecat cu spumă. Ceva cu adevărat scârbos. Șocată, trec din nou mâna prin păr. Același rezultat.

Fug repede la toaletă și bag capul în chiuvetă sub jet de apă. O grămadă de păr rămâne pe fundul chiuvetei. Îmi pusesem spumă depilatoare în cap! Cine mai auzise de așa ceva?

Am rugat o prietenă să mă ducă repede la un coafor. Acolo, prietena mea i-a povestit stylistei ce s-a întamplat. Toată lumea râdea de mine.

Coafeza m-a tuns foarte scurt. Să-mi fie învățătură de minte, data viitoare trebuie să citesc instrucțiunile de folosire.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!