5 seriale noi pe care merită să le urmăreşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Dacă te-ai plictisit de scandaluri despre divorţurile din România şi reportajele cu lupte din supermarket, televizorul propune şi câteva alternative inteligente de relaxare
…aşa încât să nu simţi că pierzi vremea. Iată cinci seriale noi extrem de bune pe care ţi le propunem dacă vrei să te destinzi în faţa televizorului.

Urzeala tronurilor

Este cel mai nou serial produs de HBO cu care îşi cucereşte din nou telespectatorii după fenomenul creat de magnifica producţie „Imperiul din Atlantic City”, difuzată tot în acest an.

Inspirat din celebra serie de romane „A Song of Ice and Fire” scrise de George R.R. Martin, serialul este o poveste fascinantă despre regatele din Westeros şi lupta lor epică pentru puterea absolută.

Regi şi regine, cavaleri şi nobili sunt implicaţi în comploturi, trădări, pofte carnale şi masacre şocante, căci creaturile milenare supranumite „Umblătorii albi” ameninţă din umbră Cele Şapte Regate.

Cu elemente fantastice, acţiune imprevizibilă şi multiple fire narative, serialul este solid construit şi bine realizat, care, te asigurăm, că te va ţine cu sufletul la gură.

Dacă ai ratat avanpremiera, online poţi urmări 15 minute din primul episod, a cărui premieră este programată pe 18 aprilie.

Avocaţi în Las Vegas

Avocatura nu este chiar o meserie plicticoasă dacă îi chemi în apărare pe doi dintre comedianţii irezistibili ai Hoollywood-ului. Jerry O’Connell şi James Belushi sunt „Avocaţi în Las Vegas” care aduc puţină culoare prin umorul şi carisma lor în sălile anoste ale tribunalelor.

„The Defenders” este, de principiu, o dramă, dar umorul primează, aşa cum avocaţii, dedicaţi de altfel trup şi suflet Dreptului, îşi împart pasiunile între bolizi, femei frumoase şi haine scumpe.

Serialul este difuzat pe AXN.

Cougar Town

Chiar dacă nu avem noroc de o continuare a serialului „Friends”, pe unul dintre cei şase prieteni îi poţi vedea în comedia „Cougar Town”.

Courteney Cox revine într-o comedie simpatică, asigurând publicului aceeaşi doză efervescentă de umor ca în serialul care a consacrat-o. În rolul unei mame divorţate, Courteney este preocupată să descopere cum este percepută iubirea şi îmbătrânirea în societatea noastră obsedată de frumuseţe şi tinereţe veşnică.

Serialul este difuzat pe AXN.
 

Minţi criminale: Comportament suspect

Avem însă şi seriale care se întorc cu noi sezoane cum este „Minţi criminale”, care aduce în plus o distribuţie de calibru. Ajuns la sezonul 6, serialul îl lansează în rolul principal pe Forest Whitaker, „oscarizat” pentru rolul său din filmul „Ultimul rege al Scoţiei”.

Astfel, aventurile Unităţii de Analiză Comportamentală continuă la AXN sub conducerea lui Sam Cooper (Forest Whitaker) care analizează cele mai bolnave minţi criminale.

Breaking In

Pentru cei care urmăresc posturile străine, FOX oferă o porţie copioasă de umor cu cea mai nouă comedie, a cărui prim episod are premieră chiar astăzi. 

Serialul urmăreşteo echipă de genii care lucrează la o firmă de securitate care ia măsuri extreme, şi uneori îndoielnice, pentru a-şi vinde produsele.

Contra Security îşi pune clienţii în pericol pentru ca ulterior să le ofere serviciile lor de securitate. Firma este condusă de Oz (Christian Slater), iar echipa îi include pe Melanie (Odette Annable) care se ocupă cu spartul de seifuri şi lacăte şi Cash ( Alphonso McAuley) care este specializat pe strategie, logistică şi farse la birou.

Foto: NorthFoto

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv