5 distracţii de weekend în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Nici nu te gândeşti să rămâi în oraş pe o asemenea caniculă, dar şi Bucureştiul oferă o mulţime de distracţii, numai bani şi timp să ai.
Ca să îţi treacă supărarea că nu ai luat drumul spre autostradă, noi îţi dăm cinci motive să te bucuri că rămâi în oraş şi tot atâtea idei grozave de distracţie.

Plimbare cu balonul

Mai frumos din avion decât din autobuz, Bucureştiul poate fi admirat şi de la înălţime. Aşadar, cine a visat din copilărie să călătorească precum eroii lui Jules Verne, trebuie să încerce plimbarea cu balonul.

Departe de a fi un sport extrem, zborul cu balonul este o plutire lină şi relaxantă şi o aventură extraordinară la 1000 de metri înălţime.

Ca să te bucuri de o panoramă a întregului oraş vei scoate ceva bani, pentru că plimbările costă în jur de 600 – 700 de euro. Dar dacă îţi mai iei patru prieteni, preţul va fi chiar accesibil.

O noapte la cazino

Nu poţi ajunge în Las Vegas fără să îţi încerci mai întâi norocul la cazinourile din Bucureşti. Chiar şi Brad Pitt şi Clooney s-au antrenat înainte să facă jocurile în Vegas Strip.

Jocurile de noroc sunt extrem de captivante, aşa că indiferent de miză, toată seara vei fi cu adrenalina la maxim. Strânge-ţi aşadar prietenii şi banii, şi mergi să îţi descoperi norocul la unul dintre cazinourile din oraş.

Campionat laser-tag

Cheamă la raport recruţii, echipează-te comod şi antrenează-te pe unul dintre „câmpurile de luptă” din Bucureşti.

Antrenant şi amuzant, laser-tag-ul te va mobiliza pentru toată săptămâna, în plus, vei avea parte de senzaţii tari şi adrenalină pe care sigur nu le vei trăi pe plajă.

Cine vrea să simtă pulsul adevăratelor lupte de gherilă, în Bucureşti găseşte şi terenuri indoor şi outdoor – parcurile Tineretului şi Herăstrău, Autostrada Soarelui – , iar dacă preferi paintball, frontul se mută în pădurea Băneasa.

Seară de karaoke

Karaoke ar putea semăna întrucâtva cu o seară de stand-up dacă ştii ce prieteni să inviţi pe scenă. Sigur nu toţi au talentul tău, iar cum nimeni nu face playback, distracţia va fi garantată.

Mai mult, există şi cluburi unde prestaţia participanţilor este jurizată, aşa că te poţi întoarce acasă şi cu premii.

Petrecere la piscină

Dacă te-ai plictisit să mai mergi la ştrand pe caniculă, poţi modifica programul de înot cu o petrecere pe cinste în nocturnă.

Nu ai nevoie de un motiv să sărbătoreşti, dar poţi alege să te relaxezi departe de aglomeraţia de pe plajă la o piscină privată, împreună cu prietenii.

La 4 kilometri de Bucureşti, la Piscina Mediterana se pot organiza astfel de distracţii răcoroase, iar petrecerea costă 100 de lei de persoană. 

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!