10 replici care demonstrează că membrii Familiei Regale Britanice au simțul umorului bine dezvoltat

De Amelia Matei pe
Familia Regală reprezintă un veritabil standard al supremației britanice. Cu toate acestea, și ei apreciază glumele bune, iar uneori le place să se amuze pe seama lor.

Citește și – Ce simbolizează macii roșii pe care Familia Regală Britanică îi poartă în piept

Noi am adunat pentru tine 10 exemple ilare, care demonstrează că membrii Familiei Regale Britanice au simțul umorului bine dezvoltat:

Cu puțin timp înainte ca Ducesa de Cambridge să îl aducă pe lume pe Prințul George, Regina Elisabeta le-a zis jurnaliștilor: „Sper să se nască cât mai repede pentru că vreau să plec în vacanță”.

Când Ducii de Cambridge au fost întrebați de ce au întârziat la un eveniment, Kate a replicat în glumă: „Am așteptat să își aranjeze William părul”.

După nașterea primului său nepot, Prințul Charles a fost întrebat de ziariști dacă este fericit că a devenit bunic. Răspunsul lui a fost: „Mă bucur foarte mult! Și, de asemenea, este grozav că îți poți trimite nepoții înapoi la părinții lor oricând dorești”.

Așa caracterizează Prințul William talentul culinar al soției sale: „Mâncarea făcută de Kate este motivul pentru care eu sunt atât de slab”.

Când Prințul Charles s-a dus să o felicite pe câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Anglia, i-a spus: „Tata mi-a spus că dacă vreodată o să întâlnesc o femeie într-o rochie ca a ta, trebuie să o privesc în ochi”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2