Întâmplare bizară între o săteancă din Ucraina și un soldat rus: „Mi-a furat și vasul de toaletă!”

De Unica.ro, pe

O săteancă din Ucraina a trecut printr-o întâmplre incredibilă în prezența unui soldat rus, care i-a furat vasul de toaletă.

Este vorba despre o bătrână din Iahidne, un sat din comuna Ivanivka, regiunea Cernihiv a Ucrainei. Ea a povestit cum un soldat rus i-a furat vasul de toaletă, fără ca acesta să știe măcar ce este un vas de toaleta. Publicația Obozervatel („Observatorul”) a publicat dialogul dintre femeie și militarul care intrase peste ea să o jefuiască.

Atât ea, cât și alte femei care au supraviețuit ocupației ruse din satul Iahidne, au povestit că pentru unii soldați ruși a fost un „adevărat șoc” atunci când au văzut „un vas de toaletă într-una dinre «camerele din casă!»”, după cum relatează Libertatea.

O femeie a spus: „M-a furat vasul de toaletă. Vasul de toaletă, înțelegeți?”. Aceeași femeie a povestit cum a decurs dialogul cu soldatul rus care intrase peste ea în casă să o jefuiască:

Soldatul rus: Ce este acesta?

Femeia jefuită: Un vas de toaletă?

Soldatul rus: Ce este?!

Femeia jefuită: Acolo ne facem nevoile, omule, e WC-ul!

Soldatul rus: Vă duceți într-o cameră la toaletă?!”

Imediat după, soldatul rus a demontat vasul de toaletă și l-a luat cu el. Femeia jefuită crede că vasul de toaletă va sta de-acum în mijlocul unei camere dintr-o locație din Orientul Îndepărtat, „iar cei de acolo îl vor folosi în scopul enunțat de mine, fără să-și dea seama că e nevoie și de canalizare”.

O altă localnică a confirmat presupunerea că unii dintre soldații ruși nu știau ce este o toaletă. „În orice caz, nu toți ocupanții ruși știau la ce sunt folosite toaletele”, a zis ea.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!