A început programul estival „Trenurile Soarelui 2020”. Cât costă un bilet până la mare

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 16:58

CFR Călători a început vineri, 12 iunie, programul estival de transport „Trenurile Soarelui 2020”, care va continua până la 6 septembrie. Anumite garnituri de tren îşi prelungesc traseul şi vor fi introduse trenuri noi.

„Pentru a permite asigurarea legăturii între principalele oraşe ale ţării şi litoralul românesc, pe perioada sezonului estival, CFR Călători a adoptat un program variat care constă fie în prelungirea circulaţiei unor trenuri care aveau ca destinaţie finală Bucureşti Nord spre Mangalia, fie prin introducerea de trenuri ce au ca destinaţie exclusivă litoralul Mării Negre”, a transmis CFR, într-un comunicat.

Citeşte şi: Care e cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc

Începând cu data de 26/27 iunie 2020, se vor introduce în circulaţie trenuri special dedicate asigurării legăturii cu litoralul dinspre Timişoara Nord, Arad, Deva, Craiova, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Târgu Mureş, Iaşi, Suceava și Galaţi.

De asemenea, va creşte frecvenţa trenurilor între Constanţa şi Mangalia pentru a fi deservite toate staţiunile de pe litoral.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Potrivit reprezentanților CFR, tariful pentru o călătorie Bucureşti – Constanţa este de 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a. Pentru un bilet dus-întors, pasagerul beneficiază de 10% reducere. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor în avans reducerea este de până la 15% din tariful de transport.  Studenţii şi elevii beneficiează de gratuitate la călătoria la vagon clasa a 2-a.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!