Ovidiu Danci a murit. Balerinul avea 39 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 iunie 2020, 13:04
Balerinul Ovidiu Danci a murit la vârsta de 39 de ani. Dansatorul, care a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” difuzată de Pro TV, a fost diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și leucemie.

Potrivit Bistrițeanul, Ovidiu Danci a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița joia trecută, fiind la terapie intensivă de vineri. În ultimele zile, starea de s-a agravat.

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Școlii de Dans Ovidiu Danci.

Ovidiu Danci a murit. Balerinul avea 39 de ani

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital! 

Cine a fost Ovidiu Danci

La doar 9 ani, Ovidiu a fost admis la şcoala de coregrafie din Cluj, cu 10 pe linie. La 14 ani a ieşit pe locul 1 la Olimpiada Naţională de coregrafie. El a dansat pe scenele operelor din Bucureşti, Constanța şi Iaşi.

A urmat o bursă la Academia de Balet din Munchen. Între timp a fost primit la „Trocadero”, una dintre cele mai renumite companii de balet din lume.

O perioadă a locuit în București, unde a jucat în serialul “Om bogat, om sărac” şi a fost asistent coregraf în serialul “Un pas înainte”. Ovidiu Danci a participat la ce-a dea 12-a ediție a emisiunii „Dansez pentru tine”, unde a dansat cu artista Aylin Cadîr, cu visul de a-și deschide deschide propria sală de balet.

Nu a câștigat emisiunea, însă a reușit aă își îndeplinească visul de a-și deschide propria școală de balet, la finalul anului 2017, în Bistrița.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ovidiu Danci.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro