Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Postările lor sunt despre nimic”

Ultimul update Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:30

Octavia Geamănu a făcut o postare acidă în mediul online în care și-a spus părerea sinceră despre influencerii din ziua de astăzi și despre tot ceea ce lumea urmăreșe pe YouTube. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 spune că în lumea virtuală există foarte multă superficialitate, iar lucrurile reale și problemele cotdiene de care ne lovim cu toții zilnic sunt din ce în ce mai rar amintite de influenceri – acele persoane care ar putea fi modele pentru ceilalți.

Mă uit din curiozitate la trendurile de pe Youtube, (cred că și ateii se închină când văd atâta prost gust, promiscuitate, decadență, derizoriu). Apoi mă mai uit la postările marilor “influenceri” – mă rog, cei ale căror nume le aud mai des, deși nu sunt persoane pe care să le recomande ceva – despre nimic, al căror unic scop pare îndemnul la cumpărături de orice: detergenți, genți, vacanțe, spanac, borș, suc de mere…

Mă uit la lumea asta virtuală mare care pare la ani lumină de lumea reală pe care o vedem tot mai mică, deși lucrurile stau fix invers când îți iei ochii din ecranul telefonului. Bătaia în viață reală nu se da pentru un like, ci pentru un loc de muncă, facturile sunt în viață reală, dramele, depresiile, bucuriile, iubirea toate se trăiesc în viață reală. Restul e virtual.

Am tot respectul pentru oamenii care construiesc afaceri reale cu zeci sau sute de angajați, care se dezvoltă spiritual, emoțional, care citesc cărți, nu fake newsuri pe facebook, care crează frumosul vizual și auditiv. Totuși, am o explicație pentru prostia din lumea virtuală. Și-a găsit locul aici, pentru că în lumea reală nu prea-i loc pentru ea. Din fericire! La un moment dat orice balon se sparge… Va doresc să fiți bine în lumea reală, nu doar aici, pe insta❤️

N-aș vrea să fiu înțeleasă greșit, ori dus la extrem gândul meu. Dacă ai o afacere, e o metodă bună de marketing, asta prin care apelezi la o persoană cu o comunitate mare în on line. Și mi se pare firesc să fie și așa. Eu vorbesc despre uscăturile din pădurea verde, căci altfel eu nu ezit să îmi arăt aprecierea față de unele persoane ale căror postări îmi plac pentru stare, mesaj, conținut, etc… Chit că fac reclamă la praf de stele. Mai contează și cine ești, ce te recomandă, ce știi să faci tu, etc…E mai amplă ideea, dar sunt sigură că ai înțeles perfect. – a scris Octavia Geamănu pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: „Cea mai joasă specie!”

Citeşte şi: Ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a, zi de zi, la micul dejun

Citeşte şi: Jenna Jameson, diagnosticată cu o boală gravă. Fosta actriță a filmelor pentru adulți nu mai poate merge

Citeşte şi: Ce pensie are Ilie Năstase, după ce a scris istorie în tenisul mondial

Postarea vedetei de la Antena 1 a strâns peste 6 mii de aprecieri pe Facebook și sute de comentarii din partea internauților. Cei care îi urmăresc activitatea Octaviei din mediul online i-au dat dreptate și i-au susșinut punctul de vedere.

Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Postările lor sunt despre nimic”

Ai perfectă dreptate, lumea nu mai știe să trăiască real, au înnebunit cu rețelele de socializare. Îți doresc sănătate și iubire!

Adevărat, trăiesc din iluzii, și știți ce este trist că unii îi consideră șabloane

Perfect adevărat, cu precizare ca doar acea categorie care își desfășoară activități!

Ai mare dreptate! Credeam că doar mie mi se pare… cu toate ca eu sunt o persoană cu viziune și lucrez în modă.

Dragă Octavia, oamenii deștepți construiesc, cei care citesc evoluează, cei care se iubesc nu își etalează iubirea pe Facebook, iar cei care sunt empatici fac binele în tăcere. O seara minunata ca tine.

Un model și un exemplu trebuie să fie părintele pentru copilașul lui. Ce modele își alege copilul? Sunt chestii incontrolabile. Copilul trebuie foarte bine pregătit. Dacă faci efort vei avea acest lucru… Deci? Avem acum un model, dar va veni altul… Nu trebuie să știe copilul despre faima și bogăție. Totul se face pe alte cai. În primul rând invătătura! – sunt câteva dintre mesajele internauților postate în dreptul celor spuse de Octavia.

Foto -Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!