Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: „Cea mai joasă specie!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 ianuarie 2022, 17:00

La sfârșitul săptămânii trecute, cu ocazia Bobotezei, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodise, a enumerat câteva dintre regulile pe care credincioșii trebuie să le urmeze cu ocazia acestei sărbători. Spusele prelatului au stârnit un val de controverse în rândul opiniei publice, iar Oana Roman s-a numărat printre cei care au reacționat la discursul arhiepiscopului.

Citeşte şi: De ce a ajuns Dani Oțil să facă economie la electricitate: „O să ziceți că sunt zgârcit!”

Citeşte şi: Rona Hartner, despre cum a învins cancerul: „Au fost niște ani foarte grei!” Ce le recomandă celor care trec prin boală

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, dezvăluiri emoționate despre cei doi tați: „Doamne, erau cele mai frumoase și răsfățate zile!”

Citeşte şi: Ce afecțiune au copiii Mirelei Vaida. „Nu știam cu ce să tratez”

Oana Roman s-a declarat indignată de cele spuse de prelat și a făcut o postare în mediul online prin care îl atacă dur:

Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, ce funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun „niște forme de viață”. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și „nevertebrate”, pentru că eu cred că nevertebratele sunt cea mai joasă specie – a precizat Oana Roman, pe Instagram.

În urma acestei postări, Oana a fost criticată de unii utilizatori pentru cuvintele adresate arhiepscopului.

Sinceră să fiu, mereu am avut o reținere în a te urmări ca persoană publică, cum te consideri. Crede-mă, îmi este penibil mie să te văd din greșeală în vreo emisiune TV pentru că ești, practic, o nevertebrată care se revarsă când stă jos. (…) Tu ești una dintre vedetele închipuite. Faptul că îți permiți să vorbești așa și să caracterizezi un episcop doar ca să ai vreun subiect de discuție, mă face să cred că, probabil, parte din populație își are strămoșii în maimuțe ca tine – i-a transmis un internaut Oanei Roman.

Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: "Cea mai joasă specie!"

Ești o nesimțită, obraznică per total, prin tot ce faci și spui. Ți-aș spune mai multe, dar văd că ești limitată grav în multe aspecte și nu duci conversații complicate. Hai, spor la hate! – i-a spus o altă persoană.

Oana Roman, mesajul dur la adresa lui ÎPS Teodosie cu care și-a înfuriat fanii: "Cea mai joasă specie!"

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!