O tânără a fost bătută într-o benzinărie pentru că nu a respectat rândul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 09:25

Românii s-au înghesuit în bezinării după ce pe rețelele de socializare au apărut zvonuri că prețul carburanților vor crește peste noapte, astfel încât pot ajunge până la 11 lei litrul. La una dintre stațiile de alimentare din Iași, o tânără a fost bătută pentru că nu a respectat rândul.

În toate orașele din țară s-au format cozi imense la bezinării. Panica a pornit de la un mesaj de pe rețelele de socializare, devenit viral, care spunea că prețurile la carburanți vor crește foarte mult și accesul va fi limitat.

O femeie a fost bătută la benzinărie pentru că nu a respectat rândul

La o benzinărie din Iași, miercuri seară, 9 martie, o femeie a fost bătută pentru că nu ar fi respectat rândul. Șoferița a fost preluată de Ambulanță și dusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Aceasta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral.

A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, potrivit Digi24.

Citește și: Japonia se alătură statelor care oferă ajutor Ucrainei

Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

Dan Capatos: „Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea?”

Alte 5 elicoptere ucrainene au ajuns în România. De ce vin la noi? MApN: „Mai așteptăm câteva în perioada următoare”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a negat zvonurile apărute în mediul online

Este complet nejustificat ceea ce se întâmplă. Nu putem vorbi de lipsă de benzină și de motorină în România la stațiile de alimentare cu carburant. (…) Fac apel la români să nu stea la coadă că vor găsi benzină și motorină și mâine și poimâine și într-o săptămână și peste două săptămâni în benzinării. Nu este niciun motiv pentru a sta la coadă în această seară, noapte. Nu se va dubla prețul, nu va ajunge la 9 lei, nu va ajunge la 10 lei, nu va ajunge la 11 lei, a transmis Virgil Popescu.

Ministrul Energiei a pus această știre falsă pe baza războiului din Ucraina, dar asigură că România este o țară sigură.

Suntem cu un război în Ucraina la frontieră, există foarte multe zvonuri, fake-news-uri. Este un război hibrid și ne putem aștepta ca în această perioadă să mai apară tot felul de zvonuri, așa cum a fost și cu valuta. Nu avem probleme nici cu carburanții, nici cu gazele naturale, nici cu aprovizionarea populației. România este o țară stabilă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!