Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 16:53

Au trecut aproape 14 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, dar mama acesteia încă nu își poate reveni după pierderea fulgerătoare a fiicei. Mama Elodiei a făcut recent o serie de declarații legate de durerea pe care o are în suflet de când și-a pierdut fata. Printre altele, aceasta a vorbit și despre prima impresie pe care Cristian Cioacă – fostul partener de viață și principalul suspect pentru moartea Elodiei – i-a lăsat-o când l-a cunoscut.

„Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a dezvăluit mama Elodiei, potrivit impact.ro.

Femeia a mai mărturisit că este sigură că fiica ei a fost ucisă de Cioacă

„Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește. M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, spunea mama Elodiei, conform spynews.ro.

Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007. Aceasta era căsătorită cu inspectorul de poliție Cristian Cioacă și au împreună un băiat, Patrik, născut în 2005. Potrivit autorităților, Elodia avea un amant, iar Cioacă ar fi ucis-o din gelozie. La câteva săptămâni după declararea dispariției Elodiei, poliția a găsit pe fundul unei râpe, într-o zonă împădurită dintre Poiana Brașov și Râșnov, o uniformă de polițist murdară, câteva fotografii cu Elodia și fiul ei, o sticluță cu parfum și o pereche de mănuși cu rume de sânge care, ulterior, s-au dovedit a fi ale lui Cioacă. Cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit nici în ziua de azi, iar Cristian Cioacă a fost arestat și pe 2 iulie 2013 a fost condamnat pentru omor la 21 de ani de închisoare și cini ani de interzicere a drepturilor civile.

Foto – Facbook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!