Inedit: Ghiceşte în cărţi cum vei sta cu banii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 16:16

Te preocupă viitoarea ta situaţie financiară? Vrei să ştii dacă norocul îţi va bate la uşă sau dacă, dimpotrivă, te aşteaptă o perioadă dificilă? O singură carte îţi poate dezvălui răspunsul la toate aceste întrebări.
Iată cum procedezi pentru a beneficia de un răspuns corect: alege doar cărţile de la 7 la as şi, concentrându-te asupra problemei la care vrei să afli rezolvare, amestecă-le bine. Aşază cărţile cu faţa în jos, răsfirate în evantai, şi apoi alege una dintre ele. În cazul în care cartea aleasă nu se găseşte printre cele interpretate, strânge cărţile şi amestecă-le din nou. Dacă nici a doua oară nu iese o carte „bună”, mai poţi trage o dată. Dacă nici a treia oară n-ai succes înseamnă că situaţia ta financiară nu se va modifica în următoarele zile.

7 de caro

„Cartea albă” prevesteşte o perioadă favorabilă, când îi vei surprinde pe toţi cu energia ta pozitivă. Poate nu vor merge toate ca pe roate, dar optimismul şi inspiraţia te vor ajuta să ieşi din impas zâmbind. E momentul când îţi vei pune întrebările pe care le-ai ocolit. Faci planuri pentru noi proiecte şi vrei să renunţi la actualul serviciu. Relaţiile pe care ţi le faci în această perioadă şi încrederea în instinctul tău te vor ajuta să mergi într-o direcţie ce îţi va aduce îmbunătăţirea situaţiei financiare.
Horoscop: Ce îţi rezervă astrele săptămâna aceasta

8 de caro

Nu e uşor să construieşti ceva contra curentului. Cam aşa vor sta lucrurile şi în cazul tău, deşi asta nu înseamnă că nu vei reuşi să faci ceea ce ţi-ai propus. Ca să nu te împotmoleşti pe ultima sută de metri, e important să nu-ţi pierzi răb-darea şi încrederea în forţele proprii. Fie că ai dus lipsa banilor, fie că nu, în perioada următoare n-ar trebui să-ţi faci griji în această privinţă. Totuşi, profită de confortul financiar momentan şi ia ţi câteva măsuri de siguranţă.

8 de pică

Schimbarea care va surveni în situaţia ta financiară te va face să tânjeşti după vremurile de altădată. Te adaptezi greu noii situaţii, care te-a întors pe dos şi te-a făcut să-ţi pierzi luciditatea.
Îţi doreşti o remediere, dar eşti lipsită de idei şi te simţi obosită. O scurtă vacanţă te va ajuta să-ţi regăseşti inspiraţia. Până una-alta, ia în considerare şi varianta unui eventual împrumut. Dacă o amânare sau o întârziere îţi strică planurile, nu-ţi pierde cumpătul.

9 de caro

Lucrurile nu vor merge chiar stru-nă. Va trebui să ai multă răbdare, pentru că banii pe care contai s-ar putea să mai întârzie. Totuşi, nu dispera, pentru că vei reuşi să te mobilizezi rapid şi vei găsi la timp o soluţie salvatoare. Fie că eşti pe punctul de a fi avansată, fie că te-ai aventurat într-o investiţie ce presupune riscuri mari, important e să nu îţi pierzi încrederea. Situaţia se va întoarce în favoarea ta.

9 de pică

Ai traversat câteva luni grele din punct de vedere financiar, dar urmează o perioadă de redresare. Fie că vei hotărî să investeşti, fie să împrumuţi bani, e esenţial să-ţi evaluezi cât mai obiectiv şansele. Dacă instinctul îţi spune să accepţi o nouă ofertă, accept-o. Nu ţi se vor pune beţe în roate, vei dispune de toate mijloacele. Prin urmare, nu-ţi rămâne decât să duci lucrurile la bun sfârşit.

9 de treflă

S-ar putea spune că vei primi exact ceea ce meriţi, pentru că situaţia ta financiară va fi pe măsura investiţiilor şi efortului tău personal. Aşadar, dacă până acum ai depus eforturi, vei avea satisfacţia recompensei depline. Ba chiar s-ar putea să ai surpriza plăcută să primeşti mai mult decât apreciaseşi că ţi s-ar cuveni. Nu uita însă că ai ajuns aici datorită muncii tale. Nevoia ta tot mai exagerată de bani poate ascunde o lipsă pe alt plan. Deşi lucrurile merg bine, nu te îmbăta cu victoria de moment.

9 de cupă

Pe plan financiar, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Cu toate astea, momentele dificile nu te vor ocoli şi s-ar putea să fii nevoită să scoţi ceva bani din contul special de economii. Echilibrul tău este precar şi ai avea nevoie de câteva zile la munte pentru a-ţi reveni. Dacă ezitarea de a lua unele decizii nu dispare, aminteşte-ţi că frica nu te fereşte de pericol.

10 de caro

Te aşteaptă o perioadă cu foarte multe schimbări, în care ai adesea tendinţa să acţionezi din impuls. Te-ai săturat de atâta aşteptare şi ai hotărât să-ţi ceri tare şi răspicat drepturile. îţi vei analiza foarte serios situaţia, îţi vei pune tot felul de întrebări şi te vei gândi să o apuci într-o altă direcţie. Nu dispera, vei depăşi impasul financiar în care te afli momentan, banii vor veni în curând.

10 de pică

Frica de schimbare te va face să-ţi pui o mulţime de întrebări despre propria-ţi persoană. Te vei îndoi de capacităţile tale şi nu vei şti cum să faci ca să-ţi pui mai bine în valoare calităţile. Pe fondul acestor îndoieli, vei ezita să iei decizii. Vei ieşi din impas, după o perioadă de reflecţie, în care îţi vei analiza cu obiectivitate şansele de reuşită şi vei pregăti strategii de rezervă. Şi fii precaută, pentru că nu este momentul să-ţi asumi riscuri financiare. Nimic nu este cu adevărat sigur deocamdată.

10 de cupă

Nu te amărî şi nu mai pune totul la inimă, norocul va bate şi la poarta ta. Chiar dacă situaţia ta financiară nu e tocmai bună, lucrurile se vor schimba în bine. Pentru început, gândeşte pozitiv şi învaţă să-ţi pui în valoare atuurile. Dacă în trecut te-ai aventurat într-o afacere riscantă, nu ai greşit. Se va dovedi că ai avut fler.

Valet de pică

Te simţi trădată de anumite persoane din anturaj care te evită tot mai mult în ultima vreme. Fie că ai o situaţie financiară înfloritoare, fie că ai greutăţi cu banii, ar fi bine să mizezi pe cartea prudenţei. Dacă intenţionezi să semnezi un contract sau să validezi o ofertă financiară, nu te pripi, ia-ţi răgazul de a citi printre rânduri. Aşadar, evită eventualele neplăceri, analizând bine lucrurile înainte de a acţiona.

Popă de treflă

Datorită deşteptă-rii celui de-al şaselea simţ al tău, intuiţia, urmează o perioadă în care totul pare permis. Vei fi extrem de inspirată în acţiunile tale şi vei avea un instinct de invidiat. Prin urmare, este o perioadă propice pentru investiţii şi pentru semnarea unor contracte. În plus, un potenţial partener este nerăbdător să se manifeste.

As de pică

Un lucru este sigur, vei lăsa în urmă orice ezitare şi vei trece la fapte. Îţi vei face ordine printre facturi, vei începe să-ţi faci planuri pentru lunile următoare şi este foarte posibil să semnezi un contract important. Aşadar, lucrurile încep să se limpezească. Pentru ca situaţia să fie şi mai clară, pune mâna pe telefon şi stabileşte fără întârziere acele întâlniri de care ai nevoie.

As de treflă

Se spune că cine seamănă culege. Este şi cazul tău, dacă eşti implicată de mai mult timp într-o acţiune. Aşadar, pe plan material, este vremea veştilor bune. Dacă ai cerut un împrumut la bancă, îl vei obţine, iar dacă ai investit în ceva cu mult timp în urmă, răbdarea îţi va fi în sfârşit răs-plătită. Gândirea pozitivă te va ajuta să treci peste eventualele obstacole, iar perseverenţa te va ajuta să duci lucrurile la bun sfârşit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!