Cum se menține Irina Loghin în formă la 82 de ani

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea Legendele, moderată de Dan Negru (50 de ani), Irina Loghin (82 de ani) a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă la cei 82 de ani ai săi. Interpreta de muzică populară are o dietă echilibrată, iar din viața ei nu lipsește mișcarea. Totodată, de 50 de ani, cântăreața nu mai mănâncă acest aliment:

Cum se menține Irina Loghin în formă la 82 de ani

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentația pe care o am, și aș dori să învățați să mâncați așa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult și mișcarea [de asemenea].

Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe zmeul și zbor. Câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mișcare. Am orele când ies, o oră jumătate-două [la plimbare]. Că e ploaie, că e ger, că e caniculă”, a mărturisit Irina Loghin, potrivit Spynews.

„Rar mănânc pește. Mănânc foarte multe semințe. Dimineața îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în mașină pe stomacul gol, dacă nu lămâie. Cum începe leurda de primăvara, mergeți la leurdă, fluidizează sângele. O salată de leurdă cu lămâie și puțin ulei de măsline și lași orice”, a mai spus artista.

Din anul 1975, Irina Loghin este căsătorită cu fostul luptător Ion Cernea (85 de ani). Când și-au oficializat relația, Irina avea 36 de ani și era însărcinată în șapte luni cu primul lor copil, Ciprian.

Cununia religioasă au făcut-o un an mai târziu. „Sportiv fiind, mergeam la Centrul de pregătire 23 August. Vizavi de centru locuia cântărețul Benone Sinulescu, pe care l-am cunoscut și ne-am împrietenit.

Citește și:

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Mergeam împreună la spectacolele de la Ansamblul Ciocârlia. Irina venise cam de un an, doi la Ansamblul Ministerului de Interne. Așa ne-am cunoscut”, povestea Ion Cernea în trecut.

Interpreta și fostul sportiv au doi copii, un fiu și o fiică, Ciprian (46 de ani) și, respectiv, Irinuca (43 de ani). Fiica perechii a călcat pe urmele celebrei sale mame, devenind artistă, în timp ce fiul cuplului lucrează în domeniul imobiliar.

În vara anului trecut, Irina Loghin, soțul ei, fiul și nora lor au avut COVID-19. Din fericire, toți au fost asimptomatici. În vârstă de 43 de ani, fiica Irinei Loghin își dorește să devină mamă alături de soțul ei, Bogdan Barb. Perechea s-a căsătorit în 2018. „Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința.

Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat”, mărturisea Irinuca în februarie 2021.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!