Cum a descoperit o femeie că era abuzată sexual de logodnic în timp ce dormea. Bărbatul riscă ani grei de închisoare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 16:15

O femeie din Melbourne, Australia, care își suspecta logodnicul de infidelitate a descoperit o serie de clipuri video cu bărbatul care o viola chiar pe ea în timp ce dormea.

Cei doi erau împreună de doi ani, iar bărbatul a recunoscut că și-a violat partenera de șapte ori și a agresat-o sexual de 21 de ori, în timp ce ea dormea, fără să știe.

Cazul este în atenția autorităților

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, care are doi copii din fosta relație, a pledat vinovat pentru trei acuzații de agresiune sexuală și două de viol și urmează să fie condamnat la închisoare pentru infracțiuni sexuale grave.

Citeşte şi: Povestea femeii care a dormit 32 de ani. Nici medicii nu au reușit să o trezească

Procurorii au spun instanței că femeia a descoperit 9 e-mail-uri trimise de pe contul personal către cel pe care îl are la locul de muncă cu materiale video în care el o abuzează sexual pe femeie în timp ce ea doarme. Bărbatul a putut fi identificat datorită tatuajelor.

Abuzuri repetate într-o singură noapte

Unele abuzuri au avut loc și de două ori în aceeași noapte, iar apoi încă o dată spre dimineață. Clipurile erau de câteva zeci de secunde, cel mai lung durând 12 minute.

Femeia a declarat că s-a simțit trădată și dezgustată de gestul iubitului și nu a putut înțelege cum a i s-a putut întâmpla așa ceva.

Nu știu cum voi mai putea să mai am încredere într-o relație intimă în viitor – a spus ea, potrivit The Guardian.

Cazul este încă judecat, iar bărbatul urmează să afle ce pedeapsă va primi.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!