Cântărețul de muzică populară George Finiș, răpus de COVID-19 la 61 de ani. Inițial, artistul a încercat să se trateze acasă

De Unica.ro, pe

Interpretul de muzică populară George Finiș a pierdut lupta cu COVID-19 la vârsta de 61 de ani. Artistul era internat la Spitalul Județean din Suceava din data de 25 martie cu o formă gravă a bolii. Până să ajungă la spital, cântărețul a stat acasă timp de 7 zile, urmând un tratament recomandat de medicul familiei. Din păcate, starea sa de sănătate s-a agravat rapid, saturația oxigenului din sânge i-a scăzut la 80% și a fost nevoie de internarea în spital. Pe 2 aprilie, George Finiș a fost mutat la ATI, iar în aceatsă dimineață, a decedat.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

George Finiş a fost membru al Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu din Suceava. Atât el, cât şi alţi 13 dintre colegii săi fuseseră depistaţi cu COVID-19, la sfârșitul lunii martie.

„Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul, la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg”, a spus George Finiş, într-un interviu acordat pentru Monitorul de Suceava, în urmă cu câteva săptămâni.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!