Aplicație de matrimoniale pentru tinerii creștini practicanți din România care vor să se căsătorească

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 mai 2022, 11:46

S-a lansat aplicația “Cetatea Creștină”, o platformă de matrimoniale pentru creștinii ortodocși practicanți care doresc să-și găsească jumătatea. Acest serviciu a fost creat special pentru creștinii ortodocși din România care vor să se căsătorească și nu pentru persoanele care-și doresc aventuri sau relații pasagere.

Acesta nu este un site matrimonial obișnuit. Scopul anunțurilor este unul singur: căsătoria. Între creștini. Criteriile de căutare sunt altele. Considerăm ca diplomele, averea sau pasiunile mărunte de zi cu zi sunt mai puțin importante – se precizează în descrierea aplicației.

Utilizatorii aplicației trebuie să fie creștini practicanți care nu și-au găsit încă partenerul de viață, dar își doresc acest lucru. În aplicație pot fi găsite și diverse articole pe teme religioase.

Cerințele pentru a deveni un utilizator al aplicației sunt precizarea vârstei, a înălțimii și a relației cu Dumnezeu. De asemenea, proaspătul utilizator trebuie să specifice și dacă ține posturile mari de peste an, cât de des merge la biserică și cât de des se spovedește.

Citeşte şi: Scurt ghid de dating online. Ce trebuie să știi dacă îți cauți un partener.

Noul  utilizator trebuie să încarce cel puțin o poză “fără umbre, din față, în care să se poată vedea toată frumusețea dumneavoastră. Pozele indecente vor fi detectate automat și vor fi șterse, iar contul va fi blocat”, precizează creatorii aplicației.

Ce spune Biserica despre “Cetatea Creștină”

Reprezentanții Bisericii recomandă, în locul aplicației, o discuție cu duhovnicul pentru găsirea unui partener de viață.

Această aplicație nu ține de Biserica Ortodoxă Română. Poate inițiatorii ei sunt bine intenționați, noi nu putem judeca un lucru de genul acesta, pentru că nu este în sfera noastră de competență.

Ca preot, la recomand tinerilor ca mai întâi să discute cu duhovnicul, deoarece acesta le poate recomanda o persoană potrivită în vederea căsătoriei. Știu foarte multe familii care s-au format așa.

De asemenea, știu și tineri, chiar din biserică fiind, care s-au cunoscut pe internet și s-au căsătorit, dar și tineri care au avut de suferit. Duhovnicul știe ce este cu un tânăr, ce poate, ce fire are, cât de prudent este în relația cu persoanele noi și îi poate recomanda pe cineva în vederea căsătoriei”, a precizat, pentru bzi.ro, pr. Constantin Sturzu, parohul Bisericii „Nașterea Maicii Domnului”- Talpalari.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!