Antonia și Alex Velea s-au despărtit. Artistul a plecat în aventura Asia Express

De pe
Momente grele pentru Antonia și Alex Velea. Cei doi au fost nevoiți să se despartă pentru o bună perioadă de timp deoarece artistul a plecat în  aventura „Asia Express”.

Sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” se va filma în Filipine și Taiwan, iar concurenții au pornit deja în provocatoarea experiență. Astfel, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh au pornit la drum.

Concurenții de la „Asia Express” care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

„Îmi tremură fiecare celulă din corp, dar cred că avem nevoie de experiența asta”, – a spus Adda, înainte de a pleca din România, la Antena 1.

Antonia și Alex Velea s-au despărtit. Artistul a plecat în aventura Asia Express

„Ne bucurăm că plecăm pentru că este o experienţă unică.. eu am primit vestea foarte încântată … mie mi-a fost cam teamă, săptămâna asta a fost haos. Nu ne așteptăm.Dacă îmi e foame mănânc de toate.. nu mănânc tarantulă vie, până să plecăm am mâncat fast-food.”, – a mărturisit Speak, la Star Matinal.

Speak și iubita lui, Ștefania

Cea mai grea despărțire a fost cea dintre Antonia și Alex Velea. Cântăreața l-a condus la aeroport pe partenerul său de viață, fiind însoțită de cei doi copii ai lor. Au plâns, s-au emoționat și și-au luat la revedere cu greu.

Gina Pistol va prezenta, alături de Oase, cel de-al treilea sezon al emisiunii „Asia Express”. Reamintim că Oase a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului. Deja ajunsă în Filipine, Gina Pistol le-a povestit fanilor care este atmosfera: Nu pot să spun nimic încă despre Filipine, dar pot să vă spun că este umiditate. Oricum, mă așteptam la asta. Și mai pot să vă spun că miroase a ulei de cocos care, în mod normal, mie îmi place, dar acum e prea mult. Pur și simplu când respir simt în aer ceva uleios…” – a transmis Gina Pistol pe Instagram

Vezi imagini cu Antonia și Alex Velea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!