Cuceritori notorii şi recordurile în materie de femei

De Flavia Jurca pe 29 ianuarie 2010

De la „Rebel fără cauză” încoace, băiatul rău a devenit un simbol în cultura pop şi subiectul fanteziilor multor femei. De ce ne plac bărbaţii despre care ştim exact cât de multe…
… inimi frâng? Eric Benet, fostul soţ al lui Halle Berry, avea o melodie, singurul său hit notabil de altfel, în care critica un personaj masculin imaginar care adora să facă femeile să plângă, fiind un colecţionar de inimi frânte. La mai puţin de 2 ani după hitul respectiv, domnul Benet îl copia pe bărbatul imaginar şi o părăsea pe Halle, proaspăta laureată a Premiului OScar căzând într-o depresie de durată.

Charlie Sheen, pe care îl vedem la TV în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, şi-a părăsit soţia, pe superba Denise Richards, pe când aceasta era însărcinată.
Exemplele continuă. şi cu toate acestea, cele care încing forumurile cu discuţii şi care îi votează pe băieţii răi şi celebri în topuri de tot felul sunt femeile.

Să ne gândim puţin la cei mai iubiţi actori de la Hollywood, care se laudă cu şiruri nesfârşite de iubite sau la unii dictatori care considerau că exercită o atracţie cu atât mai mare asupra maselor cu cât aveau o reputaţie de mari Don Juani. Puterea şi faima trebuie că sunt nişte atuuri extraordinar de eficace, din moment ce femeile pur şi simplu … le „şterg cazierul” şi suspină după ei. Și unele chiar se visează la braţul unora dintre ei, chiar dacă ştiu că ar fi doar preţ de o clipă efemeră.

Bărbaţi ca George Clooney, Lenny Kravitz sau Leonardo di Caprio s-au bucurat din plin de celebritate, permiţându-şi să vâneze pradă altminteri inaccesibilă altor competitori: fotomodele, actriţe tinere, jurnaliste din segmentul glamour… dar chiar dacă au demonstrat că au gusturi alese, au fost extrem de darnici cu timpul lor, cu cât mai multe admiratoare.

Alte legende ale Hollywood-ului (şi nu doar referindu-ne la performanţele actoriceşti) au pus accentul pe latura… cantitativă a cuceririlor amoroase.

Jack Nicholson susţine că încă din anii ’70 a trecut de borna 2000 la numărul de iubite, iar Warren Beatty scrie în biografia lui că, înainte ca Annette Bening să îi pună pirostriile, s-a culcat cu nu mai puţin de 12 775 de femei .

Gene Simmons, membru în formaţia KISS, are câte o fotografie cu fiecare dintre cele 4600 de iubite ale sale. Ba chiar păstrează şi amintirea câte unei întâlniri deosebite. El mărturiseşte că  a făcut sex cu o femeie care avea chipul lui tatuat în zona intimă.

Charlie Sheen deţine unrecord impresionant: 5000 de femei, majoritatea prostituate de la Hollywood, şi, după cum mărturiseşte cu plăcere actorul, nu toate de lux! Iată un posibil moriv pentru eşecul căsniciei lui cu Denise Richards.

O a treia categorie este cea a bărbaţilor care aplică zicala: „dacă dragostea e mare, nici sexul nu contează”. Alain Delon, idolul mamelor noastre, recunoaşte deschis încă din anii ’80 că este bisexual şi nu se descurcă prea bine în a păstra o relaţie multă vreme.

Nu ne putem abţine să nu fim înnebunite după Robert Downey Jr., ale cărui excese de tot felul au intrat deja în cultura pop americană ca modele ale viciului. Interpretul lui Tony Stark şi Sherlock Holmes este a fost alcoolic, dependent de droguri şi de sex… Bisexual fiind, trebuie că nu cunoştea prea multe momente de odihnă, petrecerile sale deocheate din puşcărie  făcând deliciul tabloidelor acum 7 ani.  Între timp, Robert a adoptat un stil de viaţă sănătos, fără droguri şi alcool, însă continuă să fie la fel de dornic de experienţe sexuale palpitante.

În prezent, toate blogurile cu tematică gossip şi paparazzi din Statele Unite stau cu ochii pe descoperirea momentului: Zachary Quinto, Mr. Spock din Star Trek XI (cel mai descărcat film din 2009, cu 11 000 000 de download-uri) este văzut cu o puzderie de fete drăguţe, mereu altele în fiecare săptămână, dar frecventează intensiv şi cluburile gay din Los Angeles, afişându-se frecvent cu staruri din filmele porno gay.

Nu este o noutate că în lumea vedetelor relaţiile se supun altor reguli, ceea ce rămâne însă ca o constantă, indiferent de vremuri şi trenduri, este slăbiciunea femeilor pentru actorii şi cântăreţii care fac din infidelitate şi inconstanţă o carte de vizită personală. Vedete ca Bono de la U2, Pierce Brosnan, Antonio Banderas sau Tom Jones, care au rămas mereu lângă aceeaşi femeie, nu sunt exemple suficiente pentru a umbri gloria bărbaţilor de neîmblânzit.

Foto: Northfoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"