A crescut pe străzi, dar acum are o familie superbă și o casă pe măsură

Foto: www.observatorulph.ro

Visul unei familii din Prahova s-a îndeplinit cu ajutoul emisiunii ”Visuri la cheie”. Iulian Șerbana a trăit pe străzi timp de trei ani, dar acum are casa la care a visat întotdeauna și o familie superbă cu trei fetițe și un băiat. 

Conform observatorulph.ro, Iulian Șerbana a crescut până la 18 ani, la o casă de copii, unde și-a cunoscut și soția. La un moment dat, el a fost nevoit să trăiască pe străzi. Însă viața lui s-a schimbat, încet, încet, iar astăzi are o familie frumoasă, cu patru copii de care el și soția lui sunt foarte mândri. Vecinii din satul în care locuiesc au numai cuvinte de laudă la adresa familiei Șerbana.

Fiind dascăl la biserica din sat, Iulian a putut locui cu familia în casa parohială, dar când i s-a cerut să o elibereze, a fost din nou în încurcătură. Împreună cu soția, a cumpărat o căsuță bătrânească pe care s-au luptat să o renoveze. Cu ajutorul echipei de la ”Visuri la cheie”, aceasta a fost transformată total, iar cei șase au acum căsuța de vis pe care și-au dorit-o toată viața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: