Ce a declarat ispita Maria de la “Insula Iubirii” despre idila ei cu Aurel

La fel ca și în sezoanele trecute, și în acest sezon de “Insula Iubirii” ispitele și-au dus planurile la bun sfârșit și au reușit să despartă câteva cupluri.

Ispita Maria din acest sezon l-a făcut pe Aurel, unul dintre concurenți, să-și trădeze iubita la doar câteva zile de la sosirea pe insulă. Îndrăgostit iremediabil, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a declarat Mariei dragostea lui sinceră.

Ce s-a întâmplat între Aurel și ispita Maria la întoarcerea în țară

Ajunși înapoi în România, Aurel a vrut să-și încerce din nou norocul și a abordat-o pe ispita Maria, prin câteva mesaje.

Aceasta a mărturisit ulterior, în cadrul unei emisiuni TV, că Aurel a intrat în vorbă cu ea sub pretextul că vrea niște poze pe care le-au făcut împreună în Thailanda. Dar pentru că Maria știa exact ce-și dorește bărbatul, i le-a trimis și a întrerupt apoi orice legătură cu el – “A fost greu să cuceresc un bărbat care nu m-a atras deloc (…) M-a sunat după ce am venit în ţară, după ce am terminat filmările, ca să îi dau pozele…. motiv! I-am zis că eu sunt cu cineva acum, te caut eu dacă e. I-am dat pozele ca să aibă şi el ce să pună pe Facebook şi cam atât, nu am mai vorbit cu el”, a declarat Maria într-o emisiune de la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: