Cum îţi serbezi mama

De Corina Buhagiar, pe

Fiecare mamă e unică, iar dacă ştii cum să o iei pe a ta, nu ai nevoie de sfaturi. Poţi însă să îi amplifici bucuria cu nişte mici tipsuri, în funcţie de zodia în care e născută.
Berbec: Scoate-o din casă dacă doreşte, spune DA imediat la orice îi trece prin cap să faceţi împreună şi nu lăsa nicio clipă să se vadă că te oboseşte.

Taur: Du-i un cadou frumos, mai trainic decât un buchet de flori care se va ofili, ceva ce va putea mângâia şi peste un an de zile: „acesta este de la fiică-mea!”

Gemeni: Cel mai mult îi lipseşte că nu vorbiţi destul. Fă-i o vizită suficient de lungă în care să apucaţi să vă spuneţi mai mult decât în fiecare zi.

Rac:
Pentru ea cel mai mare cadou este să fii acolo. Chiar dacă nu-ţi place, dă-i voie să rememoreze poveşti de când erai tu mică şi adoptă atitudinea de afecţiune pe care o aveai faţă de ea înainte de criza adolescentină.

Leu:
O flatează anumite lucruri, aceleaşi dintotdeauna. N-ar trebui să-ţi fie greu: ştii care sunt florile ei preferate, restaurantul sau mâncarea ei preferată şi cuvintele de laudă care o înmoaie.

Fecioară:
Nu-ţi pune o rochie, o culare sau o posetuţă care ei nu-i plac. Ştii că e sensibilă la amănunte. Scrie o lista cu toate lucrurile pentru care îţi aminteşti că te-a criticat vreodată şi… evită-le!

Balanţă: Să o scoţi la shopping sau să o prezinţi prietenilor tăi care să o flateze cu cuvintele: „Cum, e mama ta?! Credeam că e sora ta mai mare!” şi vei avea o mamă fericită.

Scorpion: Ori te iubeşte pătimaş, la fel ca-n prima zi când te-a luat în braţe, ori are ceva pentru care nu te-a iertat nici până în ziua de azi, ori… şi una şi alta. Nu poţi decât să-i oferi dragostea ta totală şi dezinteresată.

Săgetător: Dă-i voie să-ţi ţină predici, ştii că adoră asta. Mai mult, poţi să-i ceri chiar sfatul într-o problemă şi să o asculţi cu aerul că o să-l urmezi!

Capricorn: Nu se simte bine în faţa efuziunilor emoţionale, indiferent cât de mult vă iubiţi. O atenţie discretă şi rafinată este mult mai apreciată de ea decât să-i trimiţi acasă echipa emisiunii „Iartă-mă!”

Vărsător: Fă-i o surpriză! Nu contează cât de mare sau de mică, doar să vadă că te-ai străduit să vii cu ceva nou anul acesta şi n-ai făcut din Sărbătoarea Mamei o rutină.

Peşti: Avantajul e că ea va aprecia orice vine dinspre tine, atâta vreme cât vine din toată inima. E cea mai uşor de mulţumit mamă! Şi nu o lua peste picior dacă vezi că lăcrimează…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton