Horoscop: Ce greşeli sexuale faci în funcţie de zodia ta!

De Amelia Matei pe

Greşeala sexuală a nativelor din Capricorn este că nu se lasă în voia pasiunii, în timp ce Leoaicele ignoră nevoile partenerului. Vezi ce greşeli sexuale fac celelalte zodii!

Berbec

Ca orice Berbec care se respectă, ai nevoie de noi şi noi provocări. Aşa e firea ta şi nu e nimic rău în asta. Problema este că, mai ales în relaţiile de lungă durată, tinzi să te străduieşti prea mult în a găsi tot felul de picanterii sexuale. Iar dacă el nu este la fel de atras de noutăţi sau dacă e o fire mai tradiţionalistă, ai toate şansele să-l sperii şi să-l oboseşti cu atâtea fantezii ciudate. La un moment dat sexul o să devină pentru el o cursă la care trebuie să iasă pe locul întâi. Şi unde mai e plăcerea?

Taur

Îţi doreşti mereu ce e mai bun pentru tine, iar acesta e un lucru muninat în general. Numai că uneori mergi prea departe şi devii perfecţionistă. Iubitul tău ajunge să trăiască mereu sub presiunea de a fi perfect în pat şi în afara lui. După cum ştii probabil orice bărbat are perioade mai proaste când nu reuşeşte să fie cel mai bun amant, iar tu nu ierţi uşor astfel de momente. De parcă tu ai fi mereu perfectă…

Gemeni

Te plictiseşti repede şi ai nevoie de un iubit care se adaptează din mers schimbărilor pe care i le impui. Cu siguranţă că şi bărbaţilor le plac schimbările legate de viaşa sexuală, deci la început partenerul tău va fi încântat, dar după un timp va observa că nu poate ţine pasul cu tine şi cu schimbările tale de dispoziţie – azi vrei sex romantic, mâine vrei sex sălbatic – şi mai ales nu poate ghici exact ce îţi doreşti într-o anumită zi. Cine ar putea?

Rac

Greşeala ta este că la început eşti foarte pasională şi îndrăgostită, după care devii mofturoasă şi te comporţi de parcă ar fi tatăl tău, şi nu iubitul tău. Atât în relaţia sentimentală, cât şi în cea sexuală, el încetează să se mai simtă bărbat adevărat alături de tine. Foloseşti sexul ca pe o recompensă sau ca pe o pedeapsă, în funcţie de situaţie, pentru a-l face pe iubitul tău să-ţi îndeplinească dorinţele, iar acesta nu e un lucru bun niciodată, în nicio relaţie.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3