Horoscop: Ce greşeli sexuale faci în funcţie de zodia ta!

De Amelia Matei pe

Săgetător

Ai multă nevoie de libertate şi asta nu le convine bărbaţilor în general. E greu să găseşti un bărbat care să îţi înţeleagă această nevoie de a experimenta, mai ales pe plan sexual. De obicei, nativele din Săgetător ar încerca tot felul de ciudăţenii – sex în grup, swing – ca să poată avea şi alţi parteneri de sex. Dar ceea ce ţie ţi se pare normal, s-ar putea ca lui să îi stârnească gelozii puternice, deci ai grijă ce îi propui.

Capricorn

Marele tău defect este că îţi lipseşte pasiunea sau mai degrabă îţi lipseşte capacitatea de a-ţi arăta sentimentele. Chiar şi când iubeşti, chiar şi când te simţi atrasă fizic de un bărbat, nu poţi da frâu liber dorinţelor, aşa că el te va vedea ca pe o femeie cu vederi înguste, care face sex din datorie. Evident, nu trebuie să încerci orgii ca să-i faci lui pe plac, dar ai putea să te arăţi mai entuziasmată când încearcă să te seducă.

Vărsător

Comunicarea e pe primul plan pentru tine. Ca s-o spunem direct… vorbeşti cam mult. E un lucru bun într-o relaţie, dar nu când ajungi în pat. Tot timpul ai ceva de vorbit, ceva de povestit, de împărtăşit, planuri de făcut. Şi îţi aduci aminte de ele, exact când el e în focul pasiunii. Nu contează că vorbeşti, poate, despre fantezii sexuale sau că îi şopteşti cuvinte vulgare, uneori ar vrea să taci şi atât. Probabil că îi e teamă să ţi-o spună, însă cu siguranţă o gândeşte.

Peşti

Dintre toate zodiile, ai cea mai mare nevoie de romantism şi îl cauţi atât în pat cât şi în afara lui. Aceasta e şi greşeala sexuală pe care o faci. Dacă tu ai face sex numai în poziţia misionarului, ţinându-l strâns în braţe, asta nu înseamnă că şi el îşi doreşte acelaşi lucru. Probabil că i-a plăcut la început, dar în timp se satură de partidele trasă la indigo. Dacă vrei o relaţie fericită pe termen lung, va trebui să accepţi unele experimente sexuale.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3