Horoscop: Ce greşeli sexuale faci în funcţie de zodia ta!

De Amelia Matei pe

Leu

Ca orice Leu îţi doreşti că fii în centrul atenţiei tot impul, inclusiv în pat. Aşa se face că te concentrezi prea mult pe nevoile tale sexuale, şi prea puţin pe ale lui. Fanteziile tale, plăcerile tale, inhibiţiile tale… asta e tot ce contează. Desigur, bărbaţilor le place uneori să fie supuşi în pat, dar au şi ei dorinţe care se cer îndeplinite, aşa că trebuie să-ţi asculţi iubitul şi să-i îndeplineşti fanteziile dacă vrei să aveţi o viaţă sexuală fericită.

Fecioară

Eşti o perfecţionistă şi asta te ajută pe mai toate planurile, mai puţin pe cel sexual. Evident că orice femeie îşi doreşte sex de calitate, dar tu vrei să fie mereu ca la carte. Şi atunci unde mai e distracţia? Iubitul tău nu se poate relaxa în compania ta şi adesea nu se poate bucura de plăcerile pe care i le oferi fiindcă se teme să nu dea greş cu ceva. E greu să te afli mereu sub presiune. Dacă îi mai şi povesteşti despre viaţa sexuală împlinită pe care o aveai cu un vreun fost, fii sigură că îl pui pe fugă.

Balanţă

Sexul este foarte important pentru Balanţe, iar unele chiar îl ridică la rang de artă, ceea ce bărbaţilor le place, evident. Problema ta este că tinzi să devii tipicară şi să faci mici obsesii pentru anumite lucruri – fie insişti să încercaţi fantezii bizare, fie te blochezi pe o anumită poziţie şi nu mai renunţi la ea sau cine ştie ce alte asemenea găselniţe care în timp ajung să-l scoată din sărite pe iubitul tău.

Scorpion

Eşti pasională, senzuală, dezinhibată… aparent eşti visul oricărui bprbat. Cine n-ar vrea să pună în practică tot felul de fantezii alături de o femeie atât de pasională? Greşeala ta – sau, mai bine zis, defectul tău – este că ai un libido foarte crescut şi nu prea ţii cont de dorinţele celuilalt. Te arunci în braţele lui la orice oră şi el ar trebui să te satisfacă indiferent dacă are chef sau nu. Nu uita că e şi el om, nu „maşină de sex”.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3