De 8 martie, femeile concurează pentru Miss Bikini pe pârtia de schi!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 martie 2015, 18:22

Dacă nu te temi de temperaturi sub zero grade și îți place să te dai cu placa ori cu schiurile, poți participa la Miss Bikini Arena Platoș – cel mai așteptat concurs al sezonului. Acesta se va desfășura la Arena Platoș (județul Sibiu) duminică, 8 martie, cu începere de la ora 12:00. Aflat la cea de-a treia ediție, concursul va fi prezentat de Cosmin Tudoran.

Arena Platos

Dacă dorești să participi, te poți înscrie gratuit în avans pe email la adresa [email protected] sau în ziua concursului, începând cu ora 10, în apreschi. Anul trecut, peste 20 de concurente au trecut prin diferite probe de frumusețe și îndemânare specifice sporturilor de iarnă.

Miss Bikini

Anul acesta, concursul va fi compus din șase probe. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o defilare pe catwalk și o scurtă prezentare, urmate de concursul de slalom paralel, pe pârtia D. Apoi urmează o probă în care fiecare concurentă va trebui să răspundă la trei întrebări, după care vor avea loc probele de îndemânare și talent. Ultima probă rămâne surpriză, singurul indiciu fiind că în această probă va fi implicat un… snowmobil. Miss Bikini Arena Platoș va câștiga un city break la Budapesta sau Praga la alegere, iar printre premii se mai numără două bilete la Electric Castle, vouchere la Aria Sport, vouchere de înfrumusețare, masaj sau fitness.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!