Seria Hades X Persefona: cărți fantastice, pe care le poți comanda de la BOOKZONE

Vrei să citești cărți fantastice, dar nu știi ce titluri să mai alegi? BOOKZONE îți vine în ajutor și îți recomandă o serie ce te va ține cu sufletul la gură. Este vorba despre Seria Hades X Persefona, scrisă de Scarlett St. Clair. Autoarea este una dintre cele mai îndrăgite din ultimul timp, sute de mii de cititori cumpărându-i cărțile și delectându-se cu scrierile sale ieșite din comun. 

Scarlett St. Clair locuiește în Oklahoma, SUA, alături de câinele său. Este interesant de menționat că a urmat studii informaționale și că are un master în biblioteconomie. Pasiunea sa pentru crime învăluite în mister, mitologie greacă, dragoste și viața de apoi a îndemnat-o să scrie și putem spune că a fost una dintre cele mai bune decizii din viața autoarei. Cărțile sale sunt extrem de populare, iar dacă vei citi măcar un volum, vei înțelege de ce. În continuare, îți vom prezenta pe scurt Seria Hades X Persefona, astfel încât să înțelegi de ce sunt atât de populare. Însă, menționăm de pe acum că nu vom dezvălui toate misterele cărții, deoarece vrem să te lăsăm să le descoperi cu fiecare pagină pe care o vei citi. 

Seria Hades X Persefona: cărți fantastice, pe care le poți comanda de la BOOKZONE

Primul volum al seriei se numește Un strop de întuneric. Încă din primele pagini, ne este prezentată Persefona, zeița primăverii. Nu este o zeița așa cum ar trebui, ci numai cu numele. În copilărie, florile se ofileau sub atingerea ei. În speranța că va duce o viață nouă și oarecum normală, Persefona se mută în Noua Atenă și se deghizează într-o jurnalistă muritoare. La capătul opus se află Hades, Zeul Morții. Acesta și-a clădit un imperiu al jocurilor de noroc pe tărâmul oamenilor și se zvonea că nimeni nu poate câștiga. Din întâmplare, Persefona se întâlnește cu Hades și îi cade pradă: se trezește prinsă într-un contract imposibil: ori va crea viața în Lumea de Jos, ori își va pierde libertatea pentru totdeauna. Cu toate că este o situație imposibilă, se complică și mai mult în momentul în care dragostea sa pentru Zeul Morții devine din ce în ce mai puternică. 

În al doilea volum al seriei, Un strop de distrugere, aflăm că relația dintre Persefona și Hades este publică, iar presa este pe urmele lor non stop. Persefona este în pericol, deoarece se poate afla în orice moment adevărul despre identitatea ei. Cunoscuții Persefonei vor să o atenționeze în privința lui Hades și îi expun trecutul Zeului Morții. O tragedie o lasă pe Persefona cu inima frântă, iar Hades refuză să o ajute. Astfel, zeița încearcă să găsească o soluție și începe să îl cunoască mai bine pe Hades. Se întreabă dacă el chiar este alesul. 

Această serie este o reinterpretare a poveștilor clasice, astfel că sigur va fi pe placul tău. Îți recomandăm să comanzi cărțile de la BOOKZONE și să te bucuri de cele mai frumoase romane fantastice. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!