„O scrisoare pierdută” revine pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național București

De Unica.ro, pe

După 10 ani de la premiera ”Scrisorii”, Horațiu Mălăele  propune o versiune spectacologică ”revăzută și adăugită”: dacă în 2012, regizorul Mălăele optase pentru renunțarea la întregul act 3 al comediei lui Caragiale, acum, O scrisoare pierdută revine pe scena Sălii ”Ion Caramitru” a TNB, în integralitatea ei, cu toate ingredientele pe care le aduce în plus ultimul act al acestei savuroase istorii de amor și intrigă politică.

"O scrisoare pierdută" revine pe scena Sălii "Ion Caramitru" a Teatrului Național București

O scrisoare pierdută este un spectacol ridicat pe profilul vechii Scrisori, într-o formulă nouă, adăugată și îmbogățitoare, spre liniștea conservatorilor și patima iubitorilor de teatru” – Horațiu Mălăele

"O scrisoare pierdută" revine pe scena Sălii "Ion Caramitru" a Teatrului Național București

O distribuţie de zile mari va da viaţă lumii atât de colorate din scena şi din culisele politichiei româneşti. Alături de: Horațiu Mălăele (Dandanache),  Mircea Rusu (Tipătescu), Virgil Ogăşanu (Trahanache), Mihai Constantin (Caţavencu), Marian Râlea (Cetăţeanul turmentat), Raluca Petra (Zoe), Marius Rizea (Farfuridi), Mihai Calotă / Eduard Adam (Brânzovenescu), Marcelo S. Cobzariu (Pristanda), Victoria Dicu ( Muta), în scenă vor intra numeroși ”cetățeni” și ”polițiști, dar și o fabuloasă orchestră condusă de maestrul acordeonului, Emy Drăgoi.

Vă așteptăm pe 23 și 24 iunie, de la ora 20.00, la Sala “Ion Caramitru”  a Teatrului Național.

Bilete online pe www.tnb.ro.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!