RELATIVELY FAMOUS: RANCH RULES face dezvăluiri emoționante din viață aparent perfectă a copiilor de la Hollywood

De Unica.ro pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 14:15
RELATIVELY FAMOUS: RANCH RULES face dezvăluiri emoționante din viață aparent perfectă a copiilor de la Hollywood

Opt copii de vedete direct de la Hollywood au acceptat provocarea să lucreze și să locuiască la fermă în Steamboat Springs, Colorado. Echipa formată din Hana Giraldo (fiica starurilor rock, Pat Benatar și Neil Giraldo), Austin Gunn (fiul legendei din wrestling, Billy Gunn),  Taylor “Tay” Hasselhoff (fiica lui David Hasselhoff), Jasmin Lawrence (fiica faimosului actor Martin Lawrence), Myles O’Neal (fiul legendei NBA, Shaquille O’Neal), Redmond Parker (fiul muzicianului și actorului premiat cu Grammy Ray Parker Jr.), Harry James Thornton (fiul actorului premiat cu Oscar Billy Bob Thornton) și Ebie (fiica legendarului artist hip-hop și rapper, Eazy-E) a avut parte de provocări amuzante, dar și dificile pe măsură ce au pregătit redeschiderea fermei Saddleback. Pe măsură ce sezonul se apropie de final, prieteniile dintre ei se sudează, personalitatea din spatele numelui celebru este dezvăluită. Finalul seriei Relatively Famous: Ranch Rules este difuzat la E! pe 3 aprilie, duminică, de la 22:00.

Seara, în jurul focului, copiii celebrităților se confesează și dezvăluie dramele trăite în copilăriile lor ce sunt considerate perfecte. De la abandon, consum de substanțe, alcool și droguri, la necesitatea de a munci de mici pentru a se întreține.  Chiar și Justin și Jared, proprietarii fermei, poartă o discuție emoționantă cu invitații lor celebri. Cei doi le spun că înțeleg dorința lor de a reuși în viață și de a demonstra că nu sunt valoroși doar prin prisma numelor celebre, deoarece și ei au fost nevoiți să muncească din greu și să își demonstreze valoarea atunci când au moștenit ferma de la părinții lor. O discuție emoționantă despre presiunea pe care o trăiesc familiile vedetelor și realitatea unui copil ce a crescut alături de o persoană celebră. 

Află cum au supraviețuit și ce lecții au învățat cei opt în cele 30 de zile petrecute la fermă în ultimul episoad din Relatively Famous: Ranch Rules duminica, de la 22:00, exclusiv la E!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!