(P) Welcome Early Booking 2020! Delta Dunării, paradisul turiștilor dornici de relaxare

De Unica.ro pe
Recunoscută pe plan mondial pentru frumusețea peisajelor, biodiversitate și tradițiile bine păstrate, Delta Dunării este locul perfect unde să te bucuri de tot ceea ce înseamnă natură și sălbăticie.

Sunt o mulțime de motive pentru care ar trebui să-ți rezervi o vacanță aici în 2020, iar dacă nu ai reușit să descoperi Rezervația Biosferei parte din UNESCO îți poți face încă de pe acum planuri pentru o escapadă!

Plătești o zi și stai tot sejurul!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat ofertele Early Booking cu reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, dar a pregătit și o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând de la 399 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul”.

Delta Dunarii

Vacanță lipovenească

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilitățile moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Delta Dunarii

Minunea din patrimoniul mondial UNESCO

În zilele active, când vrei să explorezi nemărginitul ținut al deltei ai posibilitatea să te bucuri de plimbări cu barca spre habitatul păsărilor, dar și pe distanțe mai lungi la Letea, Sulina sau Sfântu Gheorghe.

Delta Dunării este un adevărat labirint acvatic, cu lacuri și canale mozaicate, reprezentând locul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș din lume. Între păpuriș se ascund sute de specii de păsări, rezervația găzduind cea mai mare colonie de păsări mixte a bătrânului continent și jumătate din populația mondială de cormorani.

Dacă ești pasionat de birdwatching, primăvara este anotimpul perfect să surprinzi pelicani, egrete, bâtlani, rațe sau stârci. Tot în această perioadă, dacă alegi să descoperi Letea vei avea ocazia să vezi pădurea inundată natural. Printre stejarii seculari se agață liane grecești, viță de vie și hameiul ce îi dau locului un aspect subtropical, unic la noi în țară.

Delta Dunării este o lume fascinantă, unde timpul pare că s-a oprit în loc în satele pescărești la care poți ajunge doar pe calea apei. Descoperă Sfântu Gheorghe, micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră, unde ciorba storceag se gătește încetișor pe malul apei, plaja sălbatică are cel mai fin nisip din țară, iar lipovenii încă se preocupă cu pescuitul.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.