(P) Vine vara cu pretenții în materie de încălțăminte – descoperă paleta cromatică de la ANNA CORI

Ultimul update Luni, 25 iunie 2018, 23:42

Vara toridă bate la ușă și nu poți decât să te pregătești temeinic pentru asta, bucurându-te de soare și sezon estival. În materie de încălțăminte pare ceva mai pretențioasă alegerea optimă, întrucât sezonul impune de la sine anumite aspecte. Pentru gusturi selecte, pentru opțiuni stilistice deosebite îți poți îndrepta atenția spre colecția de la ANNA CORI, celebrul brand care surprinde cu inedit, de fiecare dată.

În topul preferințelor privind tipul de încălțăminte potrivită pentru vară se numără sandalele. Sunt printre cele mai comode, au un tipar potrivit pentru a face față temperaturilor. Dacă la această nevoie se adaugă și pretenția legată de diversitatea de opțiuni în materie de stil, atunci colecția de la sandale dama de la ANNA CORI se recomandă de la sine. Află ce se poartă vara aceasta și cu ce tipuri de încălțăminte poți fac e furori.

Alegeri îndrăznețe de la ANNA CORI

Vara aceasta trendurile dictează imprimeurile florale în mod deosebit. Se poartă veselia, un joc cromatic transformat în design inspirat. Asta se poate traduce prin alegeri îndrăznețe ale tipurilor de sandale din colecția brandului ANNA CORI. O propunere în acest sens este reprezentată de sandalele comode și nu foarte înalte, cu un toc modest și pătrat, încălțămintea ieşind în evidență prin motivul floral imprimat pe materialul textil, combinat cu un toc cu textură lucioasă; combinațiile de portocaliu și alte pasteluri este una inedită.

Culorile intense sunt și ele parte din lista de stiluri de sandale ce merită alese. Este timpul perfect pentru ele. De la galben la mov sau roșu, alegerea va viza preferințe personale ale purtătoarei. Lasă-te purtată de val și când vei dori să mergi pe varianta de negru nu te obosi cu simplism – tocul îmbrăcat în material snake chic este în măsură să transforme încălțămintea într-o variantă originală, rafinată și ieşită din tipare.

O altă opțiune interesantă și de asemenea parte din linia de sandale elegante este legată de pielea întoarsă stampată. Aceasta îmbracă încălțămintea, dar și tocul și în tonuri de negru sau bej. Rămân la fel de preferate și sandalele în culori uni, însă în tonuri vibrante, cu piele întoarsă sau piele lăcuita. Tiparul rămâne același, cu vârf ascuțit, tip stiletto, cu decupaj în spate si închidere în baretă. Sunt o variantă elegantă, potrivită pentru seri și evenimente pretențioase, unde eleganţa trebuie să fie debordantă.

Sandale casual

Pentru stilul de zi cu zi sandalele purtate pot fi mai relaxate ca stil, însă nu mai prejos privind designul. Se doresc și acestea să fie originale în tipare. Din rândul trendurilor actuale la ANNA CORI, dar și online pe www.annacori.com, se vor găsi sandale cu talpa robustă, confortabilă și combinată cu material textile, cu imprimeu floral; baretele sunt din piele întoarsă sau piele laminată, dispun de culori interesante și detaliul metalic de la talpă este un accesoriu ce amplifică efectul de strălucire al încălțămintei, punând și mai mult în valoare purtătoarea.

Variante minimaliste

Se spune că stilul simplu este mereu o alegere bună. Cu atât mai ușor se integrează încălțămintea de stil minimalist. În acest sens sandalele alese pentru zilele de vară pot fi cele negre sau nude, ce păstrează un tipar clasic și au rolul mai degrabă de a pune în evidență liniile piciorului, ale gleznei de asemenea.

Modele din piele naturală negre, tonuri de maro, cu închidere în bareta pe glezna creează iluzia de alungire și pun în valoare picioarele și formele feminine că niciun alt model. La polul opus, cele care au decupaje sunt tipuri de sandale cu influență modernă.

Sandale sport

Nu în cele din urmă, pentru zilele relaxate în care îți dorești să adopți ținute sport sandalele trebuie să păstreze și ele această notă. ANNA CORI propune și la acest capitol modele interesante. Un joc de culori este și aici prezent, îmbinând barete elastice cu cele din piele. Tipare de sandale sport stretch cu material textile, lungi pe picior sunt un stil unic, feminin și un trend modern.

Indiferent de alegere, va conta cum te simți și ce porți. Se spune că îți alegi ținutele și accesoriile după cum îți este starea de spirit. Nu ezita să îți completezi garderoba cu modele de sandale pentru toate stilurile pe care ai dori să le expui vara această. ANNA CORI este un răspuns potrivit pentru ține.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!