(P) Trenduri pentru o bucătărie modernă în sezonul toamnă-iarnă 2019-2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 11:07

În orice casă, bucătăria este ”sufletul” familiei: aici ne bem cafeaua dimineața, pregătim mesele în familie, creăm amintiri și, de cele mai multe ori, dăm cele mai reușite petreceri. Bucătăria este elementul central în orice casă și prima încăpere amenajată, fie că ne mutăm în casă nouă, fie că renovăm actualul domiciliu.
Ce culori să alegem pentru o bucătărie modernă? Ce fel de materiale să folosim pentru amenajarea bucătăriei? Ce accesorii și electrocasnice să achiziționăm? Acestea sunt doar o parte din întrebările pe care, cu siguranță, ți le-ai pus.

De ce să fii ”la modă” atunci când îți amenajezi bucătăria

Tendințele sunt clare în 2019: imagine îmbinată perfect cu funcționalitate, tehnologie adaptativă, care ne ușurează viața de zi cu zi, estetică impresionantă. Rezumând în 3 cuvinte: estetică, funcționalitate, tehnologie. Cu Franke, desigur!

Franke pune bucătăria modernă în centrul vieții de zi cu zi. Aspectul funcțional, electrocasnicele ”ascunse” privirilor, dar necesare nevoilor familiei, economia de spațiu sunt tendințe de care Franke ține cont atunci când propune un nou concept: cuptor, plită, hotă, chiuvetă, robinet, toate integrate într-un sistem unic, extraordinar. Indiferent de combinația aleasă, totul se potrivește perfect.

Să vă dăm câteva mostre, din linia Frames by Franke:

Hota Frames by Franke este o combinație perfectă de design, funcționalitate, minimalism. Echipată cu panou ghost, comenzile vor fi vizibile doar când hota funcționează. Invitații vor fi convinși că mâncarea a fost adusă de la cel mai renumit restaurant din oraș.

Plita Frames by Franke nu dezamăgește, indiferent dacă vorbim despre o cină în familie, ocazie specială sau petrecere. Plitele Frames by Franke sunt alegerea optimă atunci când vrei să ai control total. Zona de gătit se adaptează vaselor utilizate, concentrând căldura și limitând pierderile, iar tu ai control absolut asupra temperaturii la care vei pregăti cea mai gustoasă friptură.

(P) Trenduri pentru o bucătărie modernă în sezonul toamnă-iarnă 2019-2020

Cuptorul Frames by Franke ascunde o tehnologie de vârf în domeniu sub designul exterior minimalist. Gătitul nu a fost niciodată așa de ușor, iar eficiența energetică este inima acestor electrocasnice. Ce obții? Cel mai delicios desert!

(P) Trenduri pentru o bucătărie modernă în sezonul toamnă-iarnă 2019-2020

Despre produsele și cuptoarele Franke România

Franke România este o companie elvețiană, prezentă în țara noastră din 1998. Franke pune la dispoziție linii complete de electrocasnice incorporabile, într-o gamă variată: chiuvete, baterii, plite, cuptoare, hote, tocătoare de resturi, mașini de spălat vase incorporabile, combine frigorifice, cuptoare cu microunde, mașini de cafea incorporabile, mașini de spălat rufe incorporabile și alte accesorii, peste 1.300 de produse în portofoliu. Produsele comercializate de companie sunt realizate în proporție de 95% în Italia, iar restul produselor sunt importate din alte țări din Europa și Asia. În magazinul său online, Franke România vă pune la dispoziție chiuvete, plite și cuptoare multifuncționale, cu funcții dynamic cooking & wellness, cu prețuri de la 1.400 lei.

Despre linia Frames by Franke

Frames by Franke este un sistem de module care constă în 46 de elemente proiectate să funcționeze împreună și care pot fi combinate la alegere. Sistem inovator, Frames by Franke își permite să-ți construiești bucătăria modernă, bucătăria visurilor tale.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!