(P) Sezonul festivalurilor: cum te pregătești?

De Unica.ro pe

Sezonul estival a început oficial și gândul fuge în fiecare minut spre vacanță și weekend-uri în care vrei să te distrezi la maximum alături de prieteni, la munte, la mare sau la evenimentele care au loc în oraș. Ai deja o listă cu lucruri de făcut vara acesta și sigur ai trecut pe ea măcar un festival la care îți dorești să mergi. Muzică bună, atmosferă electrizantă, cele mai sonore nume de artiști și multă voie bună, cam acestea sunt ingredientele care definesc cel mai bine sezonul festivalurilor.

Odată dat startul verii trebuie să știi să îți împarți foarte bine timpul, căci sunt multe de făcut. Poți începe prin a te pregătit pe tine, pentru a avea un tonus excelent, perfect pentru weekendurile lungi petrecute în aer liber, în compania prietenilor, la cele mai tari festivaluri ale momentului. Iată câteva sfaturi pentru a te pregăti temeinic și pentru a face față valului de distracție din vara aceasta:

Afișează un zâmbet de invidiat

Razele soarelui îți mângâie pielea, vântul îți răvășește părul, muzica bună îți dă un tonus perfect, iar compania prietenilor completează pachetul de distracție și relaxare. Când totul este perfect, zâmbești, corect? Afișează un zâmbet de invidiat în fața lumii întregi și savurează zilele petrecute făcând ceea ce-ți place. Dacă te-ai gândit vreo clipă că nu vei putea râde pentru că zâmbetul tău nu arată așa cum ți-ai dori, atunci apelează la fațete dentare extrem de durabile și care îți vor schimba imediat fizionomia feței. De ce să ratezi starea de bine dată de râsul din toți plămânii? Încrederea în tine este esențială pentru a te simți bine, așa că uită de complexe și râzi cu poftă!

Înnoiește-ți garderoba

Planuri de plecare, voie bună, nerăbdare și bagaj. Indiferent la ce festival mergi cu gașca de prieteni trebuie să-ți adaptezi ținuta, iar cel mai important este să te simți confortabil. Investește în câteva piese vestimentare noi pe care sa le poți cu această ocazie. Alege materiale naturale, precum bumbacul, pentru că e lesne de înțeles că va fi cu multă energie, dans și râs pe săturate. Pe lângă asta, pozele de Facebook și Instagram vor fi nelipsite și vei vrea să faci o figură bună cu noua ta garderobă. Cum te îmbraci la un festival? Practic și comod! Alege tricouri lejere, pantaloni scurți, o șapcă și câteva accesorii care să completeze ținuta.

Selectează evenimentele la care vei participa

E clar că ai nevoie de bilete luate din timp, iar prețurile pentru participarea la un festival de amploarea Neversea sau Untold nu sunt tocmai mici. Alocă buget pentru ele cu câteva luni înainte și stabilește cu prietenii să mergeți pe rând. Anul acesta la Electric Castle, anul următor la Untold. Tot ce trebuie să faci este să arunci un ochi pe afiș și să vezi care dintre idolii tăi vor fi prezenți și unde. De exemplu, vrei să-l vezi pe Robbie Williams? Atunci anul acesta mergi la Cluj, la Untold.

 

Nu uita să-ți alegi cu atenție accesoriile

În marea de lume care participă vara, la festivalurile în aer liber, trebuie să te remarci. E simplu dacă îți alegi cu atenție accesoriile care vor fi și la modă, dar și utile. Ochelarii de soare sunt must-have, la fel și o șapcă sau o pălărie care să-ți acopere capul. Vei sta mult în soare, căci e vară, sunt multe grade în termometre, dar pe lângă asta sunt în trend și în 2019. Dacă știi că suferi de cald, apelează la câteva tricouri de schimb, dar și la un evantai sau la un ventilator portabil. Va fi cool să te răcorești când toți ceilalți se plâng de cald, corect?

 

Te duci la Neversea? Poate la Untold sau la Electric Castle? Orice ai alege, important este să te simți bine cu propria persoană, să te bucuri de compania prietenilor, să uiți de probleme, să te distrezi și să-ți încarci bateriile cu energie bună, pozitivă. Lasă să răsune muzica, dansează și cântă ca și cum ai face-o pentru ultima dată. Trăiește din plin și lasă vibe-ul petrecerii să te facă să radiezi!