(P) Profită de reducerile de sezon pentru a face câteva schimbări în cămin

De Unica.ro, pe

Peste tot auzim în această perioadă despre cadouri și sugestii despre ce am putea cumpăra celor dragi. În tot acest context festiv însă gândește-te și la confortul casei tale. Asistăm la un trend anual, acela de a decora ca și când suntem supuși unor teste în materie de design interior. O schimbare majoră este însă binevenită.

Cu stocuri impresionante, cu reduceri de sezon, ai toate motivele să încerci câteva schimbări în cămin. În plus, DivaHome vine cu oferte dintre cele mai variate. Un magazin online ce propune soluții ingenioase pentru mobilier și decorațiuni, DivaHome este soluția la îndemână. Cunoaște aprecierea publicului și pentru că vine cu altfel de variante, de stil, design, formă și culoare pentru piesele de mobilier ce ne compun designul interior, ce definesc zona de relaxare din cămin.

Prețuri speciale de sezon de la DivaHome

Birouri, lămpi, fotolii sau scaune sunt doar câteva dintre opțiunile regăsite aici. Sunt de altfel printre cele mai căutate tipuri de mobilier pentru orice cămin. Cum te inspiri să faci și alegerile potrivite? Spun specialiștii în materie de design interior că uneori este îndeajuns de a adăuga o pată de culoare și un singur obiect poate schimba total imaginea de ansamblu a unei încăperi.

Fotoliul fără spătar, o prezență interesantă

Când ne gândim la fotolii asociem imediat acest tip de mobilier cu cele mari, impunătoare, cu spătar și mânere. În varianta modernă, contemporană trendurile dictează o altfel de abordare. La DivaHome regăsim spre exemplu acele modele fără spătar, cu un singur picior de susținere cu accente metalice. Accentul cade pe forma rotundă. Este îmbrăcat în piele ecologică și poate fi o prezență interesantă într-un living decorat modern și simplist. Un plus de efect este garantat de variantele de non culoare, de alb sau negru.

La polul opus sunt scaunele în stil scandinav, cu picioare de susținere din lemn, dispuse ușor oblic. Sunt mai degrabă un stil clasic, însă reinterpretat. Este deja consacrat, scandinavian style fiind una din abordările tot mai frecvente pentru decorul locuințelor. În variantele propuse în cadrul magazinului online DivaHome regăsim astfel de scaune recomandate pentru bucătărie sau zona de dining.

Tapițeria, materialul textil face ca astfel de piese de mobilier să denote căldura casei, să definească un spațiu primitor. Sunt speciale pentru că au o formă atipică, au spătar, dar nu și mânere.

Birouri

Dacă ești din categoria celor care nu mai reușesc să delimiteze atât de ușor viața personală de muncă, dacă aceasta face parte din viața ta din ce în ce mai mult și mai pregnant atunci ai nevoie în mod cert și de amenajarea unui spațiu special dedicat muncii. Birourile propuse la DivaHome sunt soluții ingenioase și estetice pentru decorul casei. Scopul este de a nu ocupa prea mult spațiu. De aceea, vei aprecia cel mai probabil birourile minimaliste.

Albe, cu cadru metalic pentru cei care au un decor în stil industrial, cu lemn alb pentru spații înguste, birourile moderne nu permit la vedere nici măcar mânerele. De asemenea, cele cu linii și spații simple sunt versatile și preferate pentru că se pot integra oricând în orice spațiu.

Iluminatul, un alt interes

Trebuie să manifești crescut un interes și față de iluminat. Pe cât de bine alegi aceste corpuri ai șansa de a scoate în evidență stilul de amenajare. Mai ales în această perioadă a anului, când vizitele se înmulțesc, când ușa casei tale se deschide pentru atât de mulți vizitatori, vei dori un decor perfect în care iluminatul joacă un rol esenţial.

Corpurile de iluminat sunt făcute să reziste mult timp. Însă vei dori o schimbare în funcție de ceea ce se potrivește decorului. Pentru note vintage, într-un decor cu elemente antice poți opta pentru o lampă suspendată, ce are un super preț acum la DivaHome. În cazul în care îți dorești un stil mai simplist, preferă pe cea fără abajururi.

Peste 5000 de produse întregesc catalogul de oferte de la DivaHome. Orice produs are parte de transport rapid, de retur gratuit și stocul actualizat constant te va menține cu interesul activ despre ce să alegi pentru decorul casei. Inspiră-te și creează acasă un loc în care să te simți cel mai bine!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!