(P) Finalul erei excesului de greutate! Românul care a creat tratamentul care slăbește cu putere – 14 kg într-o lună fără înfometare, fără exerciții, fără efectul yo-yo

De Unica.ro, pe

Dieteticienii tremură pentru posturile lor de muncă. Oare noua metodă pentru slăbire îi va lăsă fără muncă, pe mii dintre aceștia? Specialiștii remarcabili din domeniul nutriției nu au îndoieli că da. Împreună cu formula naturală pentru slăbit creată de profesorul român, a intervenit mult așteptata descoperire din lupta cu excesul de greutate. Deja peste 14 mii de utilizatori ai tratamentului au slăbit în medie 14 kg în 28 de zile – fără efort, în condiții de siguranță și fără efectul yo-yo. Ca urmare, au redus riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral cu 185%, și-au scăzut nivelul de colesterol rău de 15 ori și s-au salvat de la ateroscleroză. Aceștia și-au recăpătat silueta atractivă, încrederea în sine și starea excelentă. Cum este posibil acest lucru?

Prof. Radu Damaschin (expert în domeniul biologiei moleculare) a decis să își elibereze soția de excesul de greutate progresiv și complexe. Acesta a fost începutul revoluției luptei cu excesul de greutate. Profesorul după un an de cercetări avansate de laborator, a creat formula pentru slăbit naturală, sigură și ușor de folosit. Mulțumită acesteia, soția profesorului în mai puțin de 2 luni a pierdut 26 de kg și – după cum singură recunoaște – „a obținut o figură de model“!

Revistele medicale profesionale au salutat deja acest tratament ca „realizarea de pionierat din dietetică“ , iar profesorul Damaschin a obținut deja câteva premii de prestigiu pentru realizările sale științifice. Mulțumită acțiunii formulei sale, chiar și persoanele cu un exces de greutate mare și de mult timp (indiferent de cauza acestuia) pot slăbi aproximativ 14 kg într-o lună – eficient, fără înfometare și exerciții.

„Dieta de slăbire este un chin și bani aruncați în noroi!“ Care sunt motivele de a gândi așa?

Aceste cuvinte le confirmă deja peste 14 mii de utilizatori mulțumiți ai formulei naturale pentru slăbit, care au trecut deja prin tratament și se bucură de o siluetă suplă. De aceea am decis să luăm sub lupă, dietele pentru slăbire cunoscute până acum. Și mai exact, să verificăm de ce nu oferă efectele dorite. Iată rezultatele:

  • Cele mai multe diete sunt realizate de către amatori

Pentru a slăbi constant 2 kg, trebuie să te înflămânzești în medie 2,5 luni. Asta înseamnă că pentru a ajunge la greutatea dorită, ai nevoie chiar de câțiva ani de suferință. Refuzarea plăcerilor și lupta cu voi înșivă, pentru a nu fi tentați de pizza, desert sau de prăjitura preferată. Toate deoarece 98% din programele de dietă sunt realizate de amatori. Oameni, care nu au nicio idee despre funcționarea organismului, a sistemului digestiv și despre nutriția corespunzătoare. Aceste diete sunt dăunătoare organismului, periculoase pentru sănătate și complet ineficace.

  • Dieta slăbește organismul și reduce imunitatea

Dieta duce la o deficiență de vitamine și microelemente. Corpul pierde energie, motiv pentru care suntem obosiți, iritați și somnoroși. Rezistența organismului la viruși și bacterii scade drastic, fapt ce duce la îmbolnăviri frecvente.

  • Produsele dietetice sunt periculoase pentru sănătate

Producătorii de alimente atrag clienții cu produse „fit“. Din păcate, chiar dacă acestea conțin o mulțime de fibre, ele sunt umplute cu zahăr, care – după cum știți – îngrașă mai mult decât hamburgerii. La rândul lor, produsele fără zahăr conțin aspartam cancerigen!

  • Dieta este o foame continuă, austeritate și remușcare

Lupta constantă cu pofta de mâncare și negarea plăcerii de a mânca este de neînvins. Pe de altă parte, situațiile în care apetitul de neoprit de învinge în timpul unei mese de familie sau al unei cine între prieteni este cauza unei remușcări dureroase.

  • Dieta înghite o mulțime de bani

Îngrijirea lunară a unui dietetician calificat reprezintă o cheltuială de min. 500 lei. Totodată, toate produsele dietetice, cu conținut scăzut de calorii și „fit“ sunt pur și simplu costisitoare. Ca rezultat, cheltuim pentru alimentele „dietetice“ chiar de 4 de ori mai mulți bani decât normal. Pentru a menține greutatea, ar trebui să mâncăm în acest fel toată viața. Nici un portofel nu poate rezista astfel.

  • După dietă apare efectul yo-yo

Slăbit de foame, organismul începe să colecteze automat rezervele de energie pentru mai târziu, astfel că metabolismul încetinește – până când se oprește complet. Ca urmare, după dietă corpul revine la greutatea precedentă, chiar mai rapidă decât în timpul slăbirii.

Tocmai de aceea formula pentru slăbire a prof. Damaschin este o adevărată descoperire în lupta pentru o siluetă suplă

Dieta de slăbire absoarbe din om sănătate, energie și bani grei. Contorizarea continuă a caloriilor, urmărirea timpului meselor și refuzul plăcerii de a mânca. Foame, oboseală și distrugerea corpului. Plătim acest preț imens pentru… Dezamăgire, deoarece efectele sunt de obicei neobservabile. Aproape imediat, apare efectul yo-yo, care distruge toate eforturile și sacrificiile de lungă durată.

Formula naturală pentru slăbire a prof. Damaschin acționează total diferit. Nu este nevoie să refuzi nimic, să ai grijă ce și cum mănânci și nici să suferi din cauza foamei persistente. Arderea grăsimii decurge automat. După cum descrie unul dintre cercetați: „Slăbești stând în fața televizorului!“ Suplimentar, tratamentul stabilește metabolismul din nou și blochează permanent efectul yoyo. Și toate acestea costă zilnic mai puțin decât o doză de coca-cola!

(P) Finalul erei excesului de greutate! Românul care a creat tratamentul care slăbește cu putere – 14 kg într-o lună fără înfometare, fără exerciții, fără efectul yo-yo

Slăbirea fără efort, rapidă și sigură este acum accesibilă tuturor

Formula pentru slăbire a prof. Damaschin este deja disponibilă în vânzarea cu amănuntul sub denumirea de Prolesan Pure. Formula are forma capsulelor, care trebuie dizolvate în apă și băută (ceea ce suplimentar asigură o porție de hidratare, atât de importantă pentru condiția bună a organismului). Utilizarea este pe deplin sigură, ceea ce au dovedit cercetările suplimentare acele centrului american de cercetare din Chicago. Aceste cercetări au indicat de asemenea, că tratamentul are o eficacitate de peste 98%. Mulțumită acesteia, persoanele cu vârste de 38-93 de ani, în numai 28 de zile au slăbit în medie 14 kg. Indiferent de vârstă și durata sau cauzele excesului de greutate.

Eficacitate confirmată

Aceste persoane, deja la câteva ore după prima aplicare, au început să curățe corpul de depozitele otrăvitoare și toxine, astfel încât au suprimat apetitul excesiv și puteau intra în faza de ardere intensă a caloriilor. În zilele următoare, persoanele testate au încetat să mănânce din cauza stresului, și au învins complet atacurile de foame. Apoi, de la o zi la alta, au observat că greutatea indica mai puține kilograme, iar circumferința din zona taliei, a șoldurilor și a coapselor este redusă cu câțiva centimetri pe zi!

Dar asta nu este totul. Nivelul colesterolului rău și al zahărului a fost redus. Cercetații aveau în medie de 3 ori mai multă energie și o stare de spirit de 5 ori mai bună, decât înainte de utilizarea formulei pentru slăbire a prof. Damaschin.

D-na Ileana Dumbravă (37 de ani) din Sibiu este una dintre primele persoane din România, care a trecut prin metamorfoză cu Prolesan Pure:

„Încă de curând, mă rușinam de valurile de grăsime și mă ascundeam sub straturi de haine largi. De multe ori am încercat să slăbesc, însă ineficient. Am mers chiar și la dietetician. Pentru vizită am dat o mare parte din salariu, însă nu m-a ajutat cu nimic. Trebuia să mă spovedesc de fiecare bucățică de prăjitură, fiecare pahar de vin. Exerciții? Cum era, terminată după întreaga zii de munsă să mă mai torturez la sală? Și cine se ocupă de casă, copii și câine?

La timp am aflat de Prolesan Pure. Acum știu că dacă nu profitam de acest tratament – făceam greșeala vieții. Eram grasă ca un butoi, dar au fost suficiente 4 săptămâni și sunt mai slabă decât nepoata mea adolescentă. Nu am mișcat nici măcar un deget, folosind doar capsulele la ore fixe. Din mărimea 44 am ajuns la 38, mi-am recuperat siguranța de sine și mă simt excepțional, ca niciodată până acum. Colegele ded la servici îmi invidiază noua mea figură frumoasă. Recomand!“

De ce să suferi din cauza excesului de greutate sau să te torturezi cu dieta, dacă poți slăbi ușor, repede și economic?

Eficacitatea formulei pentru slăbit a fost dovedită fără nici o îndoială de centrul de cercetare american din Chicago. Prof. Damaschin primește tot timpul recenzii de laudă din partea specialiștilor remarcabili, dar de asemenea premii prestigioase pentru realizările din știință și cercetare.

Vestea bună este că se poate obține formula pentru slăbit a prof. Damaschin Prolesan Pure, pentru participarea în cadrul clubului de reduceri cu finanțarea de 179 RON mai ieftin. Tratamentul poate fi obținut prin intermediul paginii de mai jos.

Dă click aici pentru a primi tratamentul cu cofinanțare și pentru a slăbi 14 kg în 1 lună >>

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!