(P) Expertul pielii tale – Mizon – cosmetice coreene de calitate superioară – Include-le în rutina ta zilnică și pielea ta va fi răsfățată

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 iulie 2020, 12:14

Un ten radiant, hidratat, sănătos este o prioritate în rutina de îngrijire a femeilor active din ziua de azi. Folosirea unor produse inovative, cu ingrediente de calitate superioară care hrănesc, regenerează  tenul în profunzime este absolut necesară pentru a vă feri de efectele negative ale poluării urbane și a-i menține luminozitatea.

 În ultimii ani, un trend ascendent îl au multe cosmetice coreene, laboratoarele din Coreea propunând formule noi, cu consistențe unice, adaptate fiecărui ten în parte.

Extractul de mucus filtrat de melc negru African pentru protecția și creșterea elasticității tenului sensibil, extractul din perle și vitamina C în concentrație ridicată pentru strălucirea tenului, ceaiul verde pentru controlul sebumului sau algele marine pentru bogăția mineralelor și vitaminelor sunt doar câteva din ingredientele naturale active pe care le conțin cosmeticele coreene, așa cum sunt și produsele Mizon.

Intrată în anul 2000 pe piața internațională a cosmeticelor coreene, produsele Mizon s-au remarcat rapid datorită sinergiei dintre ingredientele valoroase și a tehnologiei avansate, inovatoare, obținând 17 brevete și numeroase premii câștigate pe parcursul celor 2 decenii în industria cosmetică. Prezente în 46 de țări, acum și în România, aceste produse sunt nu numai de o calitate superioară celor existente pe piața noastră dar sunt și la prețuri accesibile, fiecare produs respectând principiile de bază ale brandului: frumusețe naturală, sănătate, pace și liniște.

Real Vitamin C Ampoule

Un produs revoluționar, cu efecte vizile după folosire este Vitamina C tip ser. cu o concentrație de 19% de vitamina C pură și 0% apă. Acesta este de un real ajutor pielii uscate, deshidratate, lipsite de strălucire și cu imperfecțiuni, acționând ca o doua “linie de apărare” împotriva razelor  UVA și contribuind totodată la controlarea sintezei melaninei și diminuarea pistruilor .

 Are o putere mare de a repara și a hidrata, lăsând pielea luminată, netedă și uniformă. Chiar dacă are o formulă puternică, este suficient de blând pentru a putea fi folosit inclusiv de tenul sensibil.

Produsele Mizon sunt cosmetice coreene care respectă bariera de protecție naturală a pielii, aducându-i un aport considerabil de nutrienți din interior spre exterior și nu invers așa cum o fac cele mai multe produse occidentale.  Sunt produse pe care merită să le incluzi în rutină zilnică, pielea simțind diferența încă de la prima utilizare.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!