(P) Descoperă produsele pentru curățenie pe bază de enzime, non-toxice și prietenoase cu mediul înconjurător

De Unica.ro, pe
Ne place să avem case curate, în care să ne simțim confortabil, și de aceea investim în tot felul de produse pentru curățenie - avem soluții pentru pardoseli, geluri pentru țevi, spray-uri pentru gresie și faianță și multe, multe altele!

Din păcate însă, majoritatea produselor cu ajutorul cărora ne curățăm casa sunt bazate pe formule chimice, toxice atât pentru noi, cât și pentru mediu. Și, cu toate că le folosim săptămânal, pe unele poate chiar zilnic, adevărul este acestea ne pot îmbolnăvi.

Înlocuiește produsele obișnuite de curățenie, cu produse pe bază de enzime

Tu știi ce sunt enzimele? Enzimele sunt niște compuși organici de natură proteică, prezenți în celulele vii, care dirijează procesele de sinteză și degradare din organismele oamenilor, animalelor, plantelor și microorganismelor.

Produsele de curățenie pe bază de enzime sunt, așadar, non-toxice și mult mai eficiente decât produsele tradiționale, chimice, pentru că enzimele dizolvă și dezintegrează murdăria în micro-reziduuri la o viteză amețitoare.

Folosind produse de curățenie pe bază de enzime vei freca de două ori mai puțin, vei face curat de zece ori mai rapid și chiar de trei ori mai în profunzime!

Eezym, o gamă completă de produse de curățenie, pentru toate nevoile

Cu toții știm că atunci când folosim produse tradiționale de curățenie suntem îndemnați să folosim și mănuși, măști sau alte mijloace de protecție. Toate acestea se întâmplă deoarece produsele tradiționale de curățenie sunt pline de substanțe chimice, foarte toxice, atât pentru sănătatea noastră, cât și pentru mediul înconjurător.

gama Eezym

Însă alternative există! Gama de produse Eezym, de exemplu, este o gamă completă de soluții pentru curățenie, care include atât produse pentru interiorul casei tale (bucătărie, baie, pardoseli, parchet, covoare), cât și produse dedicate spațiului exterior (fose septice, canalizări, iazuri, bazine) ori chiar zonelor industriale.

Orice produs Eezym ai alege, trebuie să știi că acesta este 100% natural, nu atacă pielea sau suprafețele pe care este aplicat, deoarece are pH neutru, și nu conține clor, amoniac, parfum sau coloranți artificiali.

Sănătatea ta și a familiei tale, înainte de toate

Vorbim adesea despre detoxifierea organismului. De ce n-am vorbi, așadar, și despre detoxifierea casei? Eliberarea casei noastre de produsele de curățenie dăunătoare pentru sănătate, pentru aerul pe care îl respirăm în casă și pentru mediu, ar trebui să devină o prioritate pentru noi toți.

O serie tot mai mare de studii demonstrează efectul alarmant al tuturor produselor pe care le folosim. Și ceea ce folosim pentru curățenie este la fel de important ca și ceea ce mâncăm!

Știai, de exemplu, că riscul de cancer la sân crește de până la 2 ori ca rezultat al expunerii la substanțele chimice, toxice din produsele de uz casnic? Sau că nivelul compușilor organici volatili, adică al gazelor nocive eliberate de anumite produse de curățenie, este, în unele cazuri, de 2 până la 5 ori mai mare în casă decât afară? Ori că niște oameni de știință americani au identificat 287 de produse chimice industriale în cordonul ombilical al nou-născuților?

Schimbarea trebuie să se producă acum! Și trebuie să vină de la fiecare dintre noi, pentru că sănătatea noastră, a tuturor, este în joc. Află mai multe despre produsele de curățenie pe bază de enzime, de AICI.

Toată gama de produse Eezym poate fi achiziționată din magazinul online sau din reteaua de magazine DM.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!