(P) De ce să alegi o clinică stomatologică integrată

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 01 noiembrie 2020, 22:31

Atunci când alegem o clinică stomatologică din București, cei mai mulți dintre noi ne dorim ca aceasta să îndeplinească criterii precum: profesionalismul echipei medicale, tehnologii și echipamente de ultimă generație și mai ales acum, în condițiile acestea speciale, acorăm o atenție ridicată standardelor de protecție și dezinfecție aplicate în clinică.  

Dincolo de aceste considerente generale, ar trebui să luăm în considerare și situațiile în care avem nevoie de un tratament stomatologic complex. 

Motivul este simplu: în cazul unor afecțiuni dentare complexe vom avea nevoie, evident, de mai multe tipuri de tratamente, de evaluare interdisciplinară și de o serie de investigații clinice pentru stabilirea unui diagnostic corect și a unui plan de tratament personalizat. 

În acest context, o alegere potrivită o reprezintă o clinică dentară stomatologică care oferă pacientului toate specialitățile medicale sub același acoperiș și îi asigură acestuia și confortul de a realiza toate investigațiile clinice în același loc. 

(P) De ce să alegi o clinică stomatologică integrată

Ce înseamnă, așadar, „clinică stomatologică cu servicii integrate”? 

Misiunea unei clinici stomatologice integrate este aceea de a pune la dispoziția pacienților, în același loc, toate tratamentele și investigațiile de radiologie digitală de care au nevoie pentru a obține un zâmbet nou așa cum și-l doresc. 

Ce presupune un centru integrat de radiologie digitală – ce este și cum ajută pacienții 

Un centru de imagistică medicală complet presupune integrarea tuturor tehnologiilor și metodelor de investigație clinică și diagnostic sub același acoperiș. 

Astfel, se pune accentul pe eficientizarea timpului alocat de pacient vizitelor la medic, întrucât pacientul poate realiza de la prima consultație toate investigațiile, iar medicul va avea întreg tabloul clinic în aceeași zi. În baza acestor investigației și a examenului clinic oral, medicul dentist va realiza planul de tratament personalizat. 

Top motive pentru a alege o clinică stomatologică cu servicii integrate 

Siguranța unui tratament corect și a unui act medical ireproșabil prin:

  • Evaluare interdisciplinară a cazului de către medici cu supraspecializare internațională
  • Plan de tratament personalizat în baza dosarului cu investigații și a examenului clinic realizat de către medicul coordonator în cabinet
  • Expertiză bogată în tratarea cazurilor complexe
  • Centru complet de radiologie digitală 

(P) De ce să alegi o clinică stomatologică integrată

Confort sporit în timpul tratamentului:

Pacientul vine la cabinet relaxat și fără a manifesta stări anxioase:

  • Scannerul intraoral – elimină reflexul de greață apărut la preluarea amprentei dentară
  • Laserele stomatologice Waterlase și Biolase permit realizarea tratamentelor dentare în siguranță, minim-invaziv și fără durere
  • Anestezia The Wand – nu se realizeză cu seringa, efectul este mult mai rapid, eficient și este digital controlată. 

Eficientizarea timpului de tratament prin:

Ghiduri digitale și softuri inteligente care oferă predictibilitate tratamentului și permit simularea zâmbetului final chiar dinainte de începerea tratamentului, așa cum sunt Digital Smile Design, Softul de ghidare digitală 3Shape Implant Studio® etc.

De asemenea, cu ajutorul tehnicii Endoret-PRGF care permite crearea de membrană și plasma din sângele pacientului, se realizează o vindecare accelerate zonelor asupra cărora s-a intervenit chirurgical.

Rezultate cu un înalt grad de estetică

O clinică cu servicii integrate pune pe primul plan, alături de calitatea actului medical și tratamentul ireproșabil, ci și estetica lucrării finale. 

Iar pentru a desăvârși un zâmbet din punct de vedere estetic este extrem de importantă colaborarea dintre medicul protetician, tehnicianul dentar și pacient. 

Avantajele unui laborator dentar digital integrat este acela că medicul comunică în permanență cu tehnicianul dentar și urmărește cu atenție evoluția lucrării finale. 

De asemenea, informațiile sunt transmise în format digital imediat și preluate de către tehnicianul dentar. 

Se elimină, astfel, eroarea umană în procesarea informațiilor și este scurtat timpul de transmitere al coordonatelor.  

Dacă și tu îți dorești să mergi cu încredere la medicul stomatolog, într-o clinică dentară care să îți ofere toate tratamentele sub același acoperiș și să beneficiezi de expertiza unei echipe medicale performante cu pregătire internațională, atunci cu siguranță clinica stomaotlogică multidisciplinară DENT ESTET este alegerea potrivită pentru tine. 

Un zâmbet estetic și funcțional este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face ție și celor din jurul tău, așa încât ia din timp decizia de a-l recupa.  Alege corect din prima clinica și medicul dentist cărora le încredințezi sănătate ta dentară.