(P) De ce să alegeți serviciile AGS Amanet Bucuresti?

De unica pe

Atunci când dorim să amanetăm ceva nu intrăm în prima casă de amanet pe care o găsim în drum, ci, ca în cazul oricărui serviciu financiar, dorim să aflăm care este  oferta cea mai avantajoasă pentru noi. Pentru a putea face acest lucru va trebui să avem clar în minte care sunt aspectele în funcție de care să ne ghidăm alegerea.

Pentu a vă ajuta să luați cea mai bună decizie Casele AGS Amanet Bucuresti vă oferă în rândurile ce urmează câteva detalii pentru a acționa în cunoștință de cauză. Iată care ar trebui să fie cele mai importante criterii de selecție:

 • autoritatea  și reputația de care se bucură respectiva casă;
 • apropierea față de casă sau față de un loc pe care în care ajungem frecvent;
 • nivelul comisionului, cu cât acesta este mai mic, cu atât împrumutul este mai avantajos;
 • calitatea evaluării, cea mai bună ofertă în avantajul nostu;
 • siguranța depozitării acelui bun;
 • calitatea serviciilor, pentru că ne dorim ca totul să decurgă civilizat și sigur;
 • bunurile acceptate spre amanetare să fie din categorii cât mai diverse;
 • să putem dispune de suma ofertată în cel mai scurt timp posibil;
 • evaluarea să fie facută cu personal calificat, cu experiență în acest domeniu;
 • să fie semnat un contract în care să fie specificată foarte clar valoarea, tipul tranzacțiiei și toate aspectele considerate relevante.

Dacă țineți seama de toate aceste aspecte tranzacția va decurge normal, fără niciun fel de probleme, iar bunul vă va fi înapoiat după achitarea împrumutului.

De ce să alegeți una dintre casele de amanet AGS pentru efectuarea unui împrumut?

Datorită comisioanelor practicate și ofertelor foarte avantajoase, aceste case de amanet sunt printre cele mai apreciate și mai avantajoase agenții de acest tip din București. Numărul mare de locații, situate în zone centrale, le fac ușor accesibile tuturor celor care au încredere și își doresc să apeleze la serviciile lor.

Printre avantajele oferite menționăm:

 • comisioane avantajoase;
 • servicii de amanetare de cea mai bună calitate;
 • evaluare profesionistă, realizată cu personal calificat și experimentat ;
 • oferte cât mai bune;
 • sume disponibile pe loc;
 • este acceptată o gamă diversificată de produse de valoare și de lux;
 • bunurile sunt păstrate în condiții de maximă securitate.
 • serviciile disponibile cuprind și alte domenii de interes financiar, precum cel de schimb valutat sau transfer de bani.

Datorită tuturor aspectelor menționate anterior toate casele de amanet ce poată însemnul AGS se bucură de apreciere și autoritate. Toți cei care își doresc să valorifice bunuri sau obiecte de valoare sunt așteptați să treacă pragul  oricăreia dintre aceste agenții. Aici pot fi valorificate în codiții foarte avantajoase obiecte din aur, argint, platină, bijuterii, tablouri și opere de artă, obiecte elecronice, aparate foto profesionale, diamente , telefoane, ceasuri de lux etc. .

Pentru a putea fi acceptate mai ușor, unele dintre obiecte trebuie să fie în stare de funcționare. Evaluarea va fi facută cu specialiști, iar prețul va fi avantajos pentru fiecare dintre părți.

Pot fi valorificate foarte simplu obiecte din:

 • aur, indifererent de numărul de carate, sub formă de bijuterii, obiecte din acest metal, lingouri, monede de aur, fragmente, ceasuri etc. Prețul primit va fi în funcție de numărul de karate, greutate, puritate, manoperă.
 • argint,  în principal sub formă de bijuterii, lingouri, monede, tacâmuri, veselă, obiecte de decor. Prețul primit va fi în funcție de puritate, karate, formă, greutate și manoperă.
 • cesuri de lux, în funcție de marcă sau brand. Sunt preferate de obicei ceasurile aflate în stare perfectă de funcționare. Dar pot fi acceptate și ceasuri din metale prețioase, chiar dacă nu mai funcționează. Ceasurile pot fi evaluate gratuit și rapid de catre experții agenției AGS și pot fi valorificate branduri precum: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte, Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado, Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.

Cea mai simplă și mai eficientă soluție de a obține suma de bani pe care v-o doriți  este de a apelarea la Casele de Amanet AGS. Aceseta intermediază și realizează achiziția pe loc a celor mai multe dintre bunurile aduse. Aici puteți beneficia de cea mai corectă și obiectivă evaluare a bunurilor pe care doriți să le valorificați. Obținerea rapidă a împrumutului, în condiții de tranzacținare sigure, prin semnarea unui contract care dă o formă legală tranzacției, reprezintă o  garanție că ați apelat la agenția potrivită.

Pentru a vă bucura de toate aceste avantaje nu ezitați să veniți cu bunul pe care doriți să-l amanetați la oricare dintre sucursalele disponibile. Dacă aveți nevoie urgentă de o sumă de bani și doriți să valorificați un bun anume, apaleați la AGS Amanet București pentru o evaluare și o ofertă cât mai avantajoase. Suma dorită va fi disponibilă pe loc, iar bunul va fi păstrat în cele mai sigure condiții. La sfârșitul perioadei de tranzacționare vă va fi restituit așa cum l-ați lăsat.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul Casa-amanet.com!