(P) Ce mașini poți închiria de la RINO Rent a Car?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 17:37

RINO Rent a Car închiriază auto din clasa economică, disponibile fără șofer și sunt reprezentate în firma prin mărcile Dacia Logan și Sandero. Aceste  modele sunt cu cutie de viteze manuală. Populare pentru clienți sunt mașinile din clasa Solaris, Corsa, Fabia, Polo și Rapid. Prețul acestei clase este foarte accesibil, mai ales dacă mașina ta este în service și ai nevoie urgentă să te deplasezi. Firma de mașini de închiriat Cluj oferă, de asemenea, mașini din clasa standard, cum ar fi  Ford Focus, VW Golf, Skoda Octavia, Volkswagen Jetta și BMW din prima serie.

Clasa de afaceri poate fi împărțită în modele de familie și premium. Primul include Ford Mondeo, Mazda 6, VW Passat și Kia Optimă. Mai scumpă și mai prestigioasă poate fi închirierea mașinilor de diferite modele produse de  Mercedes și BMW. Totuși, prețurile pentru aceste modele sunt cele mai bune din Cluj.

Închirierea unui SUV sau a unui jeep îți va permite să călătorești nu numai pe șosele, ci și pe drumuri lăturalnice. Poți merge cu ușurință la pescuit, pe drumuri de țară sau la un picnic. În această clasă, sunt oferite spre închiriere atât Duster din clasa bugetară, cât și modele premium BMW și Mercedes.

Ar trebui să știi că toate prețurile sunt pe zi, dar cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât costul este mai mic. Dacă închiriezi o mașină de la RINO Rent a Car pe o perioadă de o lună, vei economisi 20%, iar la închiriere pentru un an vei economisi 40%. Uneori este mai rentabil și mai ieftin să închiriezi o mașină decât să o cumperi. O mașină închiriată poate fi livrată în orice loc și la o ora convenabilă pentru tine. Vehiculele sunt livrate clientului non-stop. Firma de mașini de închiriat Cluj are un serviciu de asistență pentru clienți, 24/7 operațional în tot județul Cluj. Operatorii sunt gata să te ajute în orice situație.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!