(P) Ce este ZeolitSpectrum și cum se administrează el ca tratament benefic în curele de detoxifiere?

De Unica.ro, pe

Cu toate că există pe Terra de milioane de ani, zeolitul a început să fie folosit recent ca bază pentru dispozitive medicale moderne recomandate în tratamentul diferitelor afecțiuni medicale și ca metode sigure și practice de detoxifiere. ZeolitSpectrum este unul din cele mai bune produse de acest fel, disponibil și pe piața românească, pe care îl pot utiliza cu încredere persoane de orice vârstă, indiferent de problemele medicale cu care se confruntă sau medicamentele pe care le administrează deja.

Zeolitul s-a format de-a lungul timpul prin contactul lavei fierbinți cu apa mării și s-a răspândit pe glob sub forma unor diferite tipuri de minerale. ZeolitSpectrum este fabricat în Austria și conține singurul tip de zeolit ce poate fi administrat intern și are efecte pozitive pentru tratamentul multor boli instalate la nivelul organelor interne, dar și pentru întărirea sistemului imunitar.

Cum acționează ZeolitSpectrum la nivelul corpului?

Zeolitul are o proprietate unică ce nu poate fi găsită la alte minerale de pe glob. Prin încărcătura sa energetică negativă, el atrage ca un magnet asupra sa și elimină din corp metalele grele, substanțele nocive, diferiți agenți patogeni și factori alergeni.

Studiile clinice au demonstrat faptul că peste 90% dintre bolile și afecțiunile corpului sunt determinate de excesul de metale grele și toxine acumulate la nivelul organelor excretoare și în alte țesuturi și organe cu funcții vitale în buna funcționare a organismului. Astfel, tratamentul cu ZeolitSpectrum prin acțiunea sa, are următoarele efecte pozitive:

 • previne instalarea afecțiunilor de natură cronică sau virală prin menținerea echilibrului pH-ului de la nivelul întregului organism;
 • consolidează pereții intestinelor făcându-i mai rezistenți și îmbunătățind astfel digestia și excreția;
 • întărește sistemul imunitar și îl ajută să se refacă după perioadele de convalescență, sau în lunile reci ale anului când este mai solicitat;
 • are un efect însoțitor pentru alte tratamente medicamentoase, ajutându-le să-și facă mai bine efectul prin eliminarea obstacolelor reprezentate de substanțele toxice;
 • este excelent în curele de slăbire, prevenind retenția apei și îmbunătățind metabolismul corpului.

Cum se administrează ZeolitSpectrum?

ZeolitSpectrum se administrează pe cale orală, conform indicațiilor de pe prospect. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea lui pentru o perioadă de cel puțin șase luni, timp în care efectele pozitive nu vor întârzia să apară.

Pentru că nu elimină substanțele nutritive din corp, nu este nicio problemă dacă începi administrarea lui ZeolitSpectrum în același timp cu vitamine, minerale sau diferite suplimente alimentare menite să te ajute să lupți împotriva carențelor.

De asemenea, administrarea lui ZeolitSpectrum nu implică un ritual special, ci poate fi făcută în orice moment al zilei, putând fi înghițit înainte, după, sau în timpul mesei, cu puțină apă.

Când se administrează ZeolitSpectrum?

Specialiștii recomandă ZeolitSpectrum ca o cură de detoxifiere fără efecte adverse, cu scop principal de eliminare a substanțelor nocive din corp. Dar acest important beneficiu pentru sănătate vine la pachet cu o mulțime de alte avantaje dintre care putem enumera:

 • ameliorarea simptomelor în urma intoxicației cu pesticide, chimicale, xenoestrogeni, metale grele și alte substanțe nocive pe care le asimilăm din alimentație;
 • ameliorarea afecțiunilor gastro-intestinale, recomandându-se chiar și pentru diaree, constipație sau gastrită;
 • refacerea celulei ficatului, recomandându-se astfel în ameliorarea afecțiunilor hepatice determinate de un stil de viață nesănătos, tratamente medicamentoase sau boli cronice;
 • răspuns pozitiv în afecțiunilor tumorale de la nivelul prostatei, pielii, creierului, gurii, faringelui sau plămânilor;
 • anularea efectelor radiațiilor, indiferent dacă este vorba de radiații solare sau de alt tip;
 • pierderea în greutate într-un mod practic și sănătos.

Astfel, ZeolitSpectrum se poate administra atunci când suferi de afecțiuni ale organelor interne, dezechilibre hormonale, obezitate, cancer și multe alte boli cu sau fără tratament la ora actuală.

Prin ce diferă ZeolitSpectrum de alte produse asemănătoare?

ZeolitSpectrum este un produs certificat ca dispozitiv medical natural CE 1254 și este aprobat de specialiști pentru administrare pe cale orală. El are indicații sigure și clare și a fost dezvoltat pe baza unor studii medicale de lungă durată, ale căror rezultate îi oferă credibilitate.

Mai mult, ZeolitSpectrum este un produs Premium deoarece el respectă toate standardele de calitate impuse la nivel european producătorilor de astfel de dispozitive medicale, iar efectele sale nu sunt doar sugerate, ci demonstrate clinic.

Articol Susținut de Oblyo Digital Agency

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!