(P) Câștigați spațiu prin alegerea mobilierului inteligent, precum cel comercializat de magazinul online mobilierinteligent.ro!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2020, 12:35

Designul interior al unei case sau al unui apartament ne da adesea multe bătăi de cap. Mobilarea trebuie întotdeauna făcută cu multă grijă, astfel încât să nu sufocăm inutil spațiul în care locuim. Dacă dispunem de un spațiu mare, lucrurile nu sunt prea complicate, însă dacă avem un spațiu mic, problema capătă o altă dimensiune. Nu este ușor să economisiți spațiu atunci când locuiți într-un apartament mic, mai ales când mobilierul trebuie să fie util, cu un design plăcut și la modă.

Din fericire, magazine precum Multimo, cu site-ul https://www.mobilierinteligent.ro/, răspund perfect necesității, tot mai crescute, de economisire a spațiului. Dacă doriți să obțineți suprafața dorită și să vă bucurați de toate avantajele unor piese de mobilier optime, adoptați acest tip de aspect. Magazinul Multimo, specialist în mobilier pentru economisirea spațiului, găsește toate soluțiile pentru a vă inspira cu cele mai noi tendințe decorative. Multimo aduce în România mobilă de la Gaysan Furniture Co.

Acesta este singurul producător de paturi rabatabile de perete din Turcia. Gaysan Furniture Co. s-a concentrat în ultimii 25 ani asupra producerii de corpuri de mobilier dedicat economisirii spațiului, transformabile și funcționale.  Multimo, cunoscut anterior că Monello, s-a alăturat grupului Gaysan în 1986. Acum dezvoltă produse ce sunt prezente în peste 100.000 case din toată lumea.

Dar să aflăm mai multe lucruri despre mobila inteligentă

Mobilă inteligentă, cum spuneam, este cel mai bun mod de economisire a spațiului, deoarece mobilierul însoțește farmecul apartamentului. În ziua de azi, a devenit necesar să vă faceți timp să alegeți mobilierul potrivit nevoilor și mai ales spațiului dvs.

Patul rabatabil este un produs esențial din categoria mobilierului care economisește spațiu. Ați auzit despre el des, dar rareori vi-l imaginați în spațiul dvs. Gândiți-vă din nou: patul rabatabil este mobila la modă care revoluționează piața de economisire a spațiului. Datorită designului și funcțiilor sale inovatoare multiple, mobilierul retractabil vă va schimba viața!

Într-adevăr, inițial acest mobilier vă permite să aveți un pat, fără să vă înghesuiți spațiul. Cu toate acestea, funcția clasică a patului rabatabil a fost extinsă pentru a găzdui alte opțiuni cum ar fi o gama largă de dulapuri funcționale.

În primul rând, garderoba pliabilă cu canapea și raft integrat este un mod inteligent de a vă organiza apartamentul combinând spațiul de depozitare și confortul. Dacă locuiți într-un apartament mic, de ce să nu vă gândiți la garderoba cu paturi rabatabile, care vă permite să pliați două paturi? Nu ți faceți griji pentru soliditatea materialelor. Toate produsele Multimo garantează un confort absolut și sunt concepute pentru a vă face să vă simțiți confortabil. Patul rabatabil poate fi însoțit de un birou și sertare pe roți pentru a forma un dormitor complet și pentru a evita pierderea suprafeței. 

Dintr-un pat, putem face și o canapea. O astfel de canapea rabatabilă este practică din mai multe motive. Dincolo de faptul că vă economisește spațiu prin partea sa reversibilă, este compusă dintr-o saltea cu două locuri. Datorită sistemului de deschidere rapid, se transformă într-un pat care economisește spațiu. Când este în modul canapea, structura sa este adesea compusă din cotiere și perne, care o fac irezistibil de confortabilă!

Soluția perfectă pentru depozitarea ascunsă o reprezintă paturile care se transformă în spații de depozitat. Patul, piesă centrală a camerei, ocupă adesea mult loc și uneori stă în calea spațiului de care aveți nevoie. Pantofii, hainele sau mici accesorii nu își pot găsi locația și pot perturba aspectul camerei dvs. Pentru a combina aspectul și comoditatea, patul care se transformă în spații de depozitat este mobilierul adaptat cerințelor dvs. și chiar din punct de vedere al designului. De ce? Avantajul acestui pat constă în faptul că are spații de depozitare încăpătoare și mascate modern. Acest tip de mobilier este unul, prin excelență, funcțional și eficient. În plus, patul ridicat aduce tot farmecul unui stil contemporan la modă.

De știut: dacă doriți să integrați același concept pentru camera dvs. de zi, patul convertibil în canapea este o soluție ideală pentru depozitare, confort și optimizarea spațiului pe care îl dețineți în locuință.

Nu aveți suficient spațiu pentru a găzdui un birou în camera? Biroul încorporat în pat este un element autentic, mobilier 2 în 1. Caracteristica deosebită a acestui mobilier este partea care îi permite să formeze un birou funcțional unic.

Biblioteca de colț, de asemenea, reprezintă o soluție adecvată pentru a nu pierde nici măcar un singur centimetru din suprafață de locuit. Într-adevăr, este conceput astfel încât partea din față a mobilierului să se potrivească perfect la colțul peretelui tău. Destul de inovatoare că achiziție, biblioteca de colț va aduce o notă de originalitate interiorului dvs.

Impecabilă pentru cinele alături de familie sau prieteni, masa de cafea extensibilă vă va ușura viața prin opțiunea sa dublă. Mai presus de toate, inițial este o masă de cafea, iar apoi aspectul ei se schimbă pentru a deveni o masă pentru a mânca, într-o clipă. Masa de cafea extensibilă când se transformă, poate găzdui mai multe persoane. 

Economisirea de spațiu oferă loc unor concepte de mobilier din ce în ce mai imaginative și creative, concepute pentru a vă permite să vă simțiți cel mai bine acasă. Produsele oferite de magazinul Multimo reprezintă obiecte mai mult decât utile și funcționale. În plus, esle pot fi considerate elemente decorative distincte, ce sunt astăzi foarte la modă pentru a aduce toată eleganța și farmecul în interiorul locuinței dvs. Pentru a vă  face o idee clară despre produsele comercializate, puteți accesa site-ul magazinului Multimo, și anume mobilierinteligent.ro.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!