(P) Bucătăriile vedetelor. Cum poți folosi fronturi MDF de la Front-Vopsit pentru a reface look-ul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 mai 2020, 17:22

Vedetele de peste hotare își cumpără case de milioane de dolari, în care “perla coroanei” este de multe ori bucătăria: spectaculoasă, bine echipată și cu toate funcționalitățile bifate. Chiar dacă nu ai bugetul acestora, te poți inspira din alegerile lor pentru a-ți crea propriul decor. Cum? Cu ajutorul unor fronturi MDF bine selectate, similare celor din America. 

Mai jos, îți lăsăm lista cu preferințele noastre, dar și câteva recomandări de fronturi de bucătărie care să se apropie de modelul selectat: 

Bucătăria cu uși de mobilier simple a lui Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au un stil minimal, prezent pe toata suprafața casei lor, în care domină nuanțele luminoase. Bucătăria nu face excepție, iar combinatia de uși de mobilier din aluminiu și fronturi de bucătărie vopsite în culori pale creează un joc dinamic între elemente reci și elemente calde.

Dacă și ție îți place minimalismul, alege fronturi din MDF vopsit, cu finisaj mat, simple și de culoare deschisă, precum alb sau crem. Rezumă-te la compartimente mari, pentru a nu fragmenta mobilierul excesiv și folosește insula pe post de blat, dar și pentru cateva elemente decorative.

Bucătăria lui Jennifer Lawrence

(P)  Bucătăriile vedetelor. Cum poți folosi fronturi MDF de la Front-Vopsit pentru a reface look-ul

O alternativă este bucătăria actriţei Jennifer Lawrence, care a ales un look de tip farmhouse, cu fronturi frezate şi cu mânere clasice. Modelul 3D este cu atât mai interesant cu cât este dispus într-o gamă largă de compartimente: uşi de dulap de diferite dimensiuni, sertare şi chiar şi uşi pentru cămară. Blatul este dispus pe doi pereţi, ceea ce face bucătăria cu atât mai utilă.

Dacă te-ai îndrăgostit de look-ul relaxant al casei lui Jennifer, îl poți realiza cu ajutorul unor fronturi MDF vopsite, albe, cu finisaj mat, care să aibă un model 3D în linii drepte, dispus pe cât mai multe tipuri de compartimente.

Bucătăria Marthei Stewart

(P)  Bucătăriile vedetelor. Cum poți folosi fronturi MDF de la Front-Vopsit pentru a reface look-ul

Mobilierul cu uşi de culoarea lemnului va oferi întotdeauna eleganță unei case clasice. Iar Martha Stewart se încadrează perfect în acest tipar. Aşa că bucătăria sa cu mobilă de culoarea stejarului, temperată de faianţă simplă albă, reflectă gusturile celebrei femei de afaceri. 

Optează şi tu pentru MDF frezat, de culoarea lemnului, pentru a te inspira din această imagine. Păstrează simplitatea între formele care se îmbină în mobilier şi completează cu faianţă şi blat de bucătărie albe.

Bucătăria lui Michael C. Hall

(P)  Bucătăriile vedetelor. Cum poți folosi fronturi MDF de la Front-Vopsit pentru a reface look-ul

Actorul din Dexter a optat pentru o culoare încă în trend pentru fronturi de bucătărie: griul. Această alegere cromatică ce întotdeauna oferă un accent elegant în încăpere merge de minune cu mânerul de tip scoică, din aluminiu. În plus, lipsa dulapurilor superioare pe majoritatea lungimii pereţilor dă o atmosferă mai aerisită.

Curios cum ai putea recrea acest decor? Cu fronturi MDF de culoare gri, cu model frezat simplu şi cu finisaj mat. Adaugă mânere de tip scoică din aluminiu, prezente şi pe piaţa românească, şi implementează planul în compartimente simetrice, care să creeze locuri de depozitare egale.

Dacă vedeta ta preferată nu s-a regăsit în acest articol, aruncă o privire pe modelele din portofoliul nostru și gândeşte-te cum poți reproduce cât mai similar mobila ei de bucătărie. Succes!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!