(P) Avantajele unui apartament nou în fața unui apartament vechi

De Unica.ro, pe

Pentru foarte multe persoane, alegerea unui apartament este o decizie deosebit de importantă, dat fiind faptul că majoritatea celor care își cumpără un apartament, cel mai probabil își vor petrece tot restul vieții în locuința respectivă.

Tocmai acesta este și motivul datorită căruia, persoanele care urmează să facă o asemenea achiziție importantă, trebuie să stabilească dacă își cumpără un apartament într-un bloc vechi, sau dacă își îndreaptă atenția spre cele mai noi apartamente de lux Bucuresti.

Atunci când trebuie să își aleagă apartamentul, în primul rând oamenii iau în considerare prețul, iar mulți se gândesc să opteze pentru un apartament vechi, care este mai ieftin. Ei bine, în continuare veți descoperi câteva mari beneficii ale achiziționării unui apartament nou.

  1. Zona

Noile apartamente sunt construite în zone liniștite, în noi ansamble rezidențiale. Dacă alegeți un apartament nou într-o asemenea locație, veți avea totul aproape, începând de la supermarketuri, grădinițe, bancomate, etc.

De-asemenea, atunci când vine vorba despre apartamentele noi, acestea sunt construite în apropierea stațiilor de transport în comun, astfel încât să nu fie nevoie să parcurgeți o mare distanță de acasă și până la cea mai apropiată stație.

  1. Spațiul

În ceea ce privește apartamentele noi, acestea sunt moderne, iar cea mai importantă calitate a noilor apartamente este aceea de a va pune la dispoziție mai mult spațiu pentru întreaga familie. 

Apartamentele noi au un spațiu comun care este livingul, și care are scopul de a reuni întreaga familie. Apartamentele noi, au de-asemenea balcoane mari și spațioase, deschise, care pot fi considerate zona de relaxare pentru întreaga familie, dar acestea pot reprezenta și un spațiu suplimentar.

  1. Calitate

Atunci când aducem în discuție calitatea, facem referire în mod evident la calitatea materialelor folosite. În apartamentele noi veți găși finisaje de calitate superioară, iar tehnologiile întâlnite în apartamentele de lux, sunt ultramoderne.

Băile de exemplu în apartamentele de lux, cel mai probabil vor fi dotate cu vas de toaletă suspendat, cu lavoar care este montat pe blat, dar și cu baterii pentru duș și cadă.

Apartamentele noi de-asemenea au instalațiile termice efectuate de către profesioniști, cele mai multe dintre apartamentele de lux având încălzirea prin pardoseală, care economisește mulți bani pentru proprietari.

De-asemenea, atunci când cumpărați un apartament de lux, cel mai probabil veți fi mulțumiți de calitatea centralei termice, pe care nu va fi nevoie să o înlocuiți foarte mulți ani.

În ceea ce privește apartamentele vechi, la prima vedere acestea au prețul mult mai mic și mai atractiv, însă trebuie luat în considerare faptul că dacă veți cumpăra un apartament într-un bloc vechi, cel mai probabil va fi nevoie să îl renovați. 

Renovarea unui apartament este costisitoare, iar dacă veți avea “norocul” să fie nevoie de înlocuirea ferestrelor și a ușilor, de gletuirea pereților, de modernizarea bucătăriei și a băii, de înlocuirea parchetului și de zugrăvit, cu siguranță veți cheltui mai multe mii de euro decât v-ați gândit inițial.

Toate acestea, adăugate la prețul apartamentului, la final vor costa aproape sau chiar mai mult decât un apartament de lux, în care nu va fi necesar să investiți nici un ban.

Deci, chiar dacă la prima vedere apartamentele noi și de lux au prețuri mai mari, priviți partea bună, pentru că nu aveți alte cheltuieli. În plus, datorită avantajelor menționate anterior, alegerea unui asemenea apartament este ideală.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!