Morala lui Morar live în Morning ZU: Scrisoarea unui copil pentru COVID-19

ZUper ascultătorii radioului sunt, de multe ori, sursă de inspirație pentru DJ-ii celui mai ascultat radio din București. Un astfel de exemplu este scrisoarea trimisă către Buzdu, Emma și Morar de Marina, o puștoaică de 10 ani care și-a serbat ziua de naștere în carantină.

”Scrisoarea unui copil pentru COVID-19” ar putea fi un manifest al nostru al tuturor împotriva acestei epidemii care a pus întreaga lume pe pauză. Te invit să asculți mesajul Marinei, pentru că scrisoarea a fost citită de Mihai Morar în direct în Morning ZU, la rubrica „Morala lui Morar”.

“…TE RUGĂM SĂ PĂRĂSEȘTI PLANETA NOASTRĂ… Este o scrisoare pe care am primit-o azi-dimineață pe whatsapp, la radio, de la o ascultătoare. E scrisă de nepoțica ei, care, săptămâna asta, și-a sărbătorit ziua de naștere în carantină”, povestea Mihai Morar, în ziua în care a citit scrisoarea în Morning ZU.

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta LIVE pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău. Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine! De asemenea, cele mai tari momente sunt ON pe Facebook și Instagram.

„FORZA ROMANIA! 🇷🇴 Probabil cea mai grea perioadă din toată viața noastră. Sigur cele mai faine emisiuni de radio din toată viața mea. Radioul e  în perioada asta. Niciodată radioul nu ne-a apropiat mai mult decât acum. Ne auziți enorm! Vă simțim imens! MultZUmim!  @radiozuoficial

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!