Îngrijirea mâinilor în sezonul rece

De Unica.ro, pe

Frumuseţea mâinilor reprezintă etalonul eleganţei şi al feminităţii. Fiecare va încerca să aplice cele mai eficiente tehnici de îngrijire şi întreţinere, astfel încât să aibă mâini frumose şi sănătoase, indiferent de anotimp şi context. Sosirea sezonului rece produce schimbări la nivelul întregului organism, mai cu seamă la nivelul mâinilor, zonă  expusă permanent factorilor externi. Atât pielea, cât şi unghiile vor avea nevoie de o îngrire adaptată noilor condiţii, astfel încât mâinile să se bucure de protecţie şi să îşi păstreze sănătatea, frumuseţea, fermitatea  şi eleganţa.

Grija din exterior

Imediat ce vremea se răceşte şi mâinile sunt expuse vântului, temperaturilor scăzute şi umidităţii, grija pentru piele şi pentru unghii trebuie să se intensifice. Se vor aplica constant creme de hidratare, protejând astfel în faţa efectelor pe care schimbările le pot provoca la nivelul dermei şi unghiilor. Se va adopta manichiura potrivită, alegând realizarea periodică a unei manichiuri de bază, produsele NailsUp venindu-vă în ajutor în acest sens, cu variate metode de intevenţie asupra cuticuleor şi unghiilor, cu aparatura necesară şi cu produsele destinate acestui palier. Se vor efectua masaje ori de câte ori este posibil, se vor folosi mănuşi de protecţie în timpul contactului cu substanţe chimice, iar ţinuta de exterior va fi accesorizată cu mănuşi comode, din piele sau materiale textile, destinate protejării mâinilor.

Grija din exterior

Instalarea sezonului rece, aduce modificări şi la nivel inten. Organismul va avea nevoie de mai mulţi nutrienţi, astfel că în cazul nerespectării cerinţor acestuia, este posibil să se instaleze dezechilibre la nivelul depozitelor de vitamine şi minelale, context care va genera schimbări şi la nivelul mâinilor. Pilea va deveni uscată şi foarte sensibilă, iar unghiile îşi vor pierde fermitatea, devenind fragile şi depignentându-se sau pătându-se. Astfel, grija pentru sănătatea mâinilor se va exercita şi din interior, intevenind asupra alimentaţiei şi suplimentând aportul de vitamine şi minerale. De asemenea, se va acorda o atenţie sporită hidratării. Acordând importanţă acestor aspecte, unghiile şi pielea îşi vor păstra fermitatea şi frumuseţea, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de frumuseţea şi eleganţa manichiurii dorite, pe care o veţi putea realita acasă sau la un salon de specialitate. Produsele de manichiura din magazinul NailsUp nu vor întârzia să vă vină în ajutor, oferindu-vă toate resursele necesare realizării manichiurii potrivite, dar şi îngrijirii şi întreţinerii sănătăţii mâinilor pe timpul sezonului rece.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!