Iată cum să alegi cele mai confortabile halate de baie!

De Unica.ro, pe

Ești în căutarea celor mai confortabile halate de baie pentru ține sau pentru cineva apropiat? Iată cum să alegi un model senzațional, în care să te simți regește!

Ce material preferi?

  • Bumbacul sau amestecurile de bumbac

Calitatea unor halate este dată, în principal, de puterea de absorbție a apei și de tipul materialului utilizat. Bumbacul 100% și amestecurile de bumbac sunt cel mai des întâlnite în compoziția halatelor. Atingerea plăcută a acestora asigură un adevărat răsfăț ori de câte ori ieși de la duș. După o zi stresantă sau încărcată, o baie cu spumă și lumanarele parfumate te va relaxa, readucându-ți starea de bine. La final, halatul va completa armonios tot acest huzur, prin senzația catifelată care va alintă pielea.

  • Cocolino

Halatele Cocolino sunt foarte îndrăgite de iubitorii materialelor pufoase și plusate. Sunt concepute pentru a menține temperatura corpului la un nivel ridicat și pot fi folosite în orice sezon. Aceste halate au totuși un „cusur”: dau dependență! Odată ce ai îmbrăcât halate de baie Cocolino, nu mai vrei să încerci nimic altceva. Pufoșeniile acestea sunt foarte prietenoase cu pielea și nu produc iritații sau alergii. Sunt disponibile în diverse mărimi, cu glugă și cordon, în culori dintre cele mai calde.

  • Velurul

Velurul are o atingere similară catifelei. Cu o textură moale, velurul merită de luat în calcul atunci când ești în căutarea unor halate de baie confortabile. Procentul ridicat de bumbac din compoziția acestui material asigură o absorbție corespunzătoare a apei. Poți îmbraca aceste halate nu numai după dus, ci și atunci când vrei să te încălzești sau dimineață, când încerci să te revigorezi cu o cafea. Izolează foarte bine căldură, ținând frigul la distanță.

Ce stil preferi?

Când vine vorba de stiluri, „Cerul este limita”. Ai la dispoziție o gama foarte bogată de halate de baie din care poți să alegi fix modelul pe care ți-l doreai de mult timp. Cu glugă și cordon, cu guler șal – șafar sau kimono, halatele te vor duce cu gândul la hotelurile prestigioase și la palatele luxoase ale șeicilor. Oferta brandurilor faimoase îți va stârni, cu siguranță, curiozitatea și vei dori să te bucuri și tu de privilegiile aduse de aceste textile inegalabile.

Modelele de halate cu glugă sunt excelente dacă ai părul lung sau dacă dorești să îți protejezi capul după ce ai făcut baie. Preferate atât de femei, cât și de bărbați, deseori le vei găsi în varianta unisex. Croiala amplă și elegantă, precum și buzunarele și cordonul fac că aceste halate să fie deosebit de practice. Datorită cusăturilor durabile și a țesăturii de calitate, au o rezistență sporită la folosire intensivă.

Iată cum să alegi cele mai confortabile halate de baie!

Culorile utilizate pentru halatele de baie acoperă un spectru larg din paleta coloristică. În general, sunt adoptate nuanțele care induc relaxarea. Nuanțele deschise de alb, bleu, verde fistic, roz pudră, crem, bej, dar și cele mai vibrante de mov, bleumarin, roșu, fucsia-bordo, gri sau maro dau un farmec aparte halatelor. Imprimeurile aplicate în contrast cu culoarea de fundal asigură acea notă elegantă, atât de îndrăgită de cumpărători. Fără îndoială, un halat cu un imprimeu Jacquard îți va capta atenția.

Aruncă o privire pe ofertele de halate de baie și vei constată că elegantă și confortul au ajuns deja la un alt nivel. Banalul halat s-a preschimbat în „rege” și pare să troneze mulți ani de acum înainte.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!