Freeletics – noul trend de mișcare în parcuri unde îți folosești greutatea corpului pentru exerciții

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 iunie 2018, 18:08
Sportul în aer liber nu este doar sănătos, ci și mult mai provocator decât cel din sălile de antrenament. Dacă te-ai săturat de metodele clasice, îți propunem să încerci Freeletics – noul trend de mișcare în parcuri. Pentru exercitii nu folosești decât greutatea propriului corp, așa că nu ai nevoie de niciun accesoriu. Ajunge să-ți pui un echipament lejer și, dacă ai picioarele ușoare și sănătoase, deja ești gata de antrenament.

Mișcarea în aer liber este o alegere perfectă pentru zilele de vară, cu multe beneficii asupra organismului. Pe lângă faptul că îți dezvoltă rezistența cardiacă și îți ajută creierul să se oxigeneze mult mai bine decât antrenamentele în spații închise, te poți bucura de natură, soare și lumină. Cea mai rapidă cale spre un corp sănătos, cu forme de invidiat, este programul de antrenament Freeletics.

Ce înseamnă Freeletics

Conceput în Munchen, Germania, de Andrej Matijczak, Joshua Cornelius și Mehmet Yilma, programul de fitness Freeletics constă în seturi de exerciții scurte și intense, fără pauză, în care îți folosești doar greutatea corpului. Singurele accesorii obligatorii sunt voința și dorința de a avea un trup atletic. Și cel mult o saltea specială pentru fitness.

Exercițiile durează aproximativ 30 de minute, în funcție de condiția fizică și ritmul corpului tău, și se execută într-un ritm accelerat. Deși sunt foarte solicitante, secretul acestui tip de antrenament este să nu te oprești până nu termini întreg programul și să ții cont de corectitudinea mișcărilor, pentru că rezultatele vor apărea mai repede pe măsură ce îți imbunătățești modul de execuție.

De ce să alegi Freeletics

Pentru că vei vedea rezultatele într-un timp foarte scurt, chiar dacă antrenamentele nu durează mult. Sigur, nimic nu se întâmplă fără muncă și efort, dar satisfacția va fi pe măsură. Chiar dacă antrenamentele sunt intense, te vor încărca de energie, optimism și bună dispoziție. Și nimic nu e prea greu atunci când îți dorești cu adevărat, nu-i așa?

Freeletics se potrivește oricui, indiferent de gradul de pregătire fizică. Indiferent că vrei să urmezi antrenamentul pe cont propriu sau optezi pentru ajutorul unui antrenor, în câteva săptămâni vei putea observa beneficiile. Poți alege între mai multe tipuri de antrenamente, în funcție de ce parte a corpului vrei să lucrezi. Acestea sunt denumite după zeitățile din Olimp, cum ar fi Afrodita, Hera, Ares.

Freeletics nu este doar sport, ci un stil de viață

Freeletics – noul trend de mișcare în parcuri unde îți folosești greutatea corpului pentru exerciții nu este doar programul prin care poți pierde rapid în greutate și îți poți tonifia corpul, ci un adevărat stil de viață. Chiar și pentru cei sceptici și lipsiți de motivație care au încercat să practice alte sporturi, Freeletics a fost de real ajutor. Deci, tot ce trebuie să faci este să te hotărăști când începi. Restul vine de la sine.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!